חופש מחלה ומשרה 60% - אולי מישהי מכירה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת נפלאה לכולן :)

אולי יש כאן מישהי שמכירה את העיניין הזה : בשבוע מסוים הייתי אמורה לעבוד יומיים ויומיים חופש בתשלום (סה״כ אמורה לעבוד 4 פעמים בשבוע - משמרות) . בפועל הייתי חולה ויש לי אישור מחלה על כל השבוע מיום ראשון עד חמישי . מדובר על חברה פרטית שמשלמת ימי מחלה לפי החוק ולא מעבר לזה (חברת סלולר). מנהל שלי עכשיו טוען שלא מגיע לי תשלום על כל הימים אלא רק על יומיים שהייתי אמורה לעבוד ומחק לי את כל בשאר הימים. כמובן שאני לא מאמינה לו ופניתי למשאבי אנוש אבל תשובה אני אראה רק ביום שלישי. מעבר לזה כבר היו מקרים כאלה בעבר ושילמו לי הכל .

השאלה האם זה באמת ככה שכל עוד אני מופיעה בסידור עבודה רק יומיים אז לא חייבים לשלם לי את כל הימים ?

תודה מראש לכל אחת :)
2 תגובות
עמוד 1
  • היי אני מבינה קצת ענין, עבדתי במקום שעסק בדיני עבודה.
    מה שנראה לי שאם לא היית אמורה לעבוד לא אמורים גם לשלם לך.
    יומיים שהיית אמורה לעבוד והיית חולה - חייבים לשלם.
    את היומיים של חופשה בתשלום - לדעתי לא. כי זה חופש גם ככה, לא היית אמורה להיות בעבודה, אז למה שישלמו לך? תחשבי בהגיון. אמנם ״נדפק״ לך החופש שלך כי היית חולה אבל לא היית אמורה לעבוד. זה שזה בתשלום לא קשור, זה חופש.

בכל מקרה אם את עדיין לא בטוחה אני ממליצה לך לחפש באינטרנט פורום של דיני עבודה בו את יכולה לכתוב שאלה ותקבלי תשובה. הנה מצרפת לך לינקים לשניים מהם:
    http://www.lawguide.co.il/forum/forum.asp?f=22
    http://www.lawforums.co.il/objDoc.asp?PID=233&OID=257

בהצלחה! מקווה שלא הטעיתי אותך
  • מצד אחד יש בזה משהו .. מצד שני כבר היו לי מקרים כאלה ושילמו לי הכל וגם לבעלי שעבד באותה חברה יומיים בשבוע בכלל. וגם אם חס ושלום בן אדם נמצא בחופש מחלה ארוך אז כביכול לא שמים אותו בסידור עבודה אז הוא גם לא אמור לעבוד אבל לא הגיוני שלא יקבל תשלום אם יש לו ימי מחלה ... בנוסף נדפק לי החופש וגם שכר נדפק זה הקטע שלא הגיוני להזין ימי חופש במקום מחלה במקרה הזה כדי ששכר לא ידפק .. ולכן לדעתי חייבים לשלם הכל כמו ששילמו תמיד. כי זו הייתה חופשה מתוכננת גם.

תודה רבה על הקישורים :))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה