היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רשמתי את אוריה לגן פרטי היא נכנסת לגן ב 1 לאפריל ( זה גן רוסי) חברים שלנו המליצו לנו על הגן עד השעה 13.00 אני משלמת 1.400 ש״ח ועד השעה 17.30 -1.900 ש״ח אוריה תיהיה בגן עד 13.00 שהלכתי לרשום את אוריה לגן התרשמתי מהגן בגן יש 20-22 ילדים ו4 מטפלות וזה נשמע לי שהמון ילדים וכולה 4 מטפלות הליכה לגן זה בערך 20 דקות ברגל ( אני לא ניידת) עכשיו בעלי אומר שחבר שלו הלך לראות גן אחר שעד השעה 5 התשלום ₪1.500 ואני מתארת לעצמי שחצי יום התשלום יהיה חצי. ומבחינת הדרך זה יוצא אותו דבר 20 דקות בערך הליכה עכשיו אני לא יודעת מה לעשות
7 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון, לכי להתרשם מהגן השני, אולי הוא לא ימצא חן בענייך, ואז בכלל לא תהיה התלבטות. באיזה עיר אתם גרים? גם הגן השני הוא גן רוסי? מבחינת יחס מטפלת זה בסדר. גם המחיר נשמע לי סביר ביותר. הם מקבלים ארוחה בשרית? יש מבשלת במקום? הכל זה אוכל טרי או שנותנים מדי פעם גם קפואים כמו שנצל תירס? אנחנו גרים בחדרה משלמים 8:00-16:00 2,250 ₪. נראה לי שעד 13:00 זה 2,000 ש,ח...
הדבר הכי חשוב בבחירת גן זה ה-מ-ל-צ-ו-ת.
הדבר השני זה התרשמות.
אנחנו גרים ממש בפריפריה, אז זה לא דוגמה: 7:30-15:30, 1,450 ש"ח. כ-10 ילדים, 2 מטפלות.
מיקה הולכת לגן של נעמ"ת (ארגון מיוחד שתומך בנשים עובדות ומסבסד את עלות הגן יחד עם משרד התמ"ת) אני משלמת 1,100 ש"ח (אחרי סבסוד) בין השעות 7:00-16:00 גן מצוין, אני מאוד מרוצה! יש 3 מטפלות על 17 ילדים יש מבשלת ואוכל טרי כל יום אין בשר, אבל יש תחליפים כמו סויה וטופו
החיסרון היחיד מבחינתי הוא שמיקה היא בין הגדולים בגן הכיתה של התינוקיה מורכבת מגילאים 4 חודשים עד שנה וחצי ולכן אני בטוחה שיש פחות דגש על צרכים של ילדים גדולים יותר שכבר הולכים וזקוקים ליחס שונה מאשר תינוקות
אנחנו גרים בנתניה הגננת אמרה לי שאוכל טרי הם אוכלים כל יום ובשרי הגן השני זה לא רוסי האמא של הגננת היא מבשלת כל יום
אני משלמת מ- 7:00-16:30 ש"ח 2,300 בעלי לוקח את נעמה,כך שבסביבות 8:00 בבוקר יוצאים מהבית.
לי חשוב: שנ"צ+ארוחה-בשרית...(כי לא-בטוח,שזה היה מתקיים בבית,שהיתה אוכלת+ישנה), זה השיקול שלי.
ורציתי להחזיק ממך בטירוף מגאווה: כשאני שלחתי את נעמה לגן בגיל שנה וחצי,ירד לי העומס של לדאוג לחיי-חברה,אוכל וכו'..וניקלטתי..אז בע"ה אני מאחלת לך גם שפע ופיריון. אני מאמינה שתורידי עומס ואז האח או אחות שיוולדו בע"ה עם הזמן יהיה החבר/ה הכי טוב/ה לילדתך וזה מאוד מקל ועוזר..
הגעתי למסקנה,שאני לא-מספקת את המסגרת-הרצוייה: כלומר,קבוצת-אימהות שניפגשות בבתים בבקרים (או שלהיפך, בפארקים בבקרים ואז בבתים אחה"צ),עוזרות זו לזו עם הילדים,ע"מ להוריד עומס (אחת מנקה את ביתה או יוצאת לסידורים לעיתים והשנייה משחקת עם הילדים..הילדים אוכלים ביחד וזה מה שמעודד הרבה ילדים לאכול,המסגרת-הקבועה של האוכל וכו'). shira