אלה מדהימה,אלה תותחת!!!!הבוק של אגמי במלואו - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אני פותחת את ההודעה כדי לשתף שהיום נסענו לאשדוד לאלה המדהימה לעשות בוק לאגמי. אלה מדהימה,עזבו שהיא מקצועית ותותחית ויפיפה:) היא פשוט נתנה מעצמה עד הסוף,ה****ה זמן וסובלנות וסבלנות ואהבה והיתה פשוט מדהימה והיתה חוויה קסומה. אז המון המון תודה לאלוש יש טעימה קטנה בפייס שלי עד ששאר התמונות יגיעו.
אלה אני אוהבת אותך
19 תגובות
עמוד 1
likeeeee
תודה מאמי אתם מקסימים כל המשפחה אגמי נסיכה והיא השתתפה כל כך יפה אין לי הרבה מה להגיד נהנתי מאוד היום כשבעלי אמר שהייתי בחוץ 3 שעות הייתי בשוק הזמן עבר כמו חצי שעה.
תודה אהובה.. ובאמת שהשלוש שעות עברו כמו מים.. נהנתי ממש..וגם אגמי זאת היתה שבת משפחתית ומושלמת. כמובן שהסבים והסבתות בעננים
אזה כייף!! אלה פתחת דף עסק בפייס?? אולי כדאי? פייס: ortal_hori
jeff זה הכי כיף בעולם לכי תראי בפיייס. ואגב נעלמת לי אתמול..חחח
מיכלי, תעלי לפה כמה תמונות...
מיה סלסלת המתוקים שלך מהמשלוח כיכבה בכמה מהתמונות :)
אני לא יכולה מיוש אני ממש מפחדת ושבעלי גילה שהעלתי כמה תמונות שלה הוא כמעט הרג אותי חחח אבל הנה הפיי Michal benyamin ;) ובאמת אגמי הצטלמה בתוך הסלסלה חיח