היי בנות יקרות יש לי שאלה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי פרוטוקול מהרופא שלי כשחלק מהפרוטוקול הוא משאף לאף בשם סופרפקט שלוש פעמים ביום הרופא אמר לי להתחיל אותו כחמישה ימים לפני תחילת הווסת המחזור שלי הוא כול 28 יום התחלתי כמו שהרופא אמר ביום 24 לווסת זאת אומרת חמישה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל זה היה ביום שישי שעבר אבל טרם קיבלתי היום אני כבר ביום 30 לווסת אחרונה השאלה שלי אם מישהי יודעת האם המשאף מעכב ווסת בנוסף עשיתי בדיקת ביוץ ביתית שיצאה חיובית האם המשאף מעלה את הורמון הביוץ ובגלל זה הבדיקה הראתה חיובי אני לא מצליחה לקבל תשובה חד משמעית באינטרנט והרופא שלי בחו"ל ולא יכול לדבר איתי אוף אני נורא מבולבלת ולא יודעת מה קורה לי בגוף אודה לכן אם תוכלו לעזור לי):
10 תגובות
עמוד 1
  • יו מאמי פעם ראשונה אני שומעת על דבר כזה
  • מה על המשאף את שומעת פעם ראשונה?? כן כן ממי גם דבר כזה יש משאף לאף זה "מדכא" את הביוץ הרגיל ומגרה זקיקים אוףףףף אבל מה המחזור לא מגיע ולמה הבדיקת ביוץ מראה חיובי אני כבר ביום 31 לווסת ביוץ היה מזמן!!!!!
  • טוב לדעת זה חדש לי :)

אז אולי בדיקת הריון תעשי?
    הבנתי שבדיקת ביוץ חיובית לפעמים ברגע ש...
  • אוריני ממי אני לא מכירה את זה לא יכולה לעזור לך סורי...
    אבל תשאלי בפורום של רופאים כמו דוקטורס אולי זה יעזור הם עונים שם יותר מהר מהפורום פה...
  • היי מותק

קודם כל בהצלחה
    ודבר שני ניתן להתייעץ בפורום פוריות באתר יולדת

לי זה חדש

• היי בנות יקרות תודה על התגובות הרופא חזר אליי ואמר לי שהמשאף לא משפיע על כלום אז אם עוד יומיים אני לא אקבל אני ייעשה בטא לכו תדעו אוליי תהיה לי הפתעה!!!!!
  • היי בנות יקרות תודה על התגובות הרופא חזר אליי ואמר לי שהמשאף לא משפיע על כלום אז אם עוד יומיים אני לא אקבל אני ייעשה בטא לכו תדעו אוליי תהיה לי הפתעה!!!!!
  • תקשיבי,
    חברה שלי באיחור בדקה עם בדיקת ביוץ.
    הפס של הביוץ היה חזק יותר מפס הבקרה והסתבר שהיא הייתה בהריון.(בדיקת ביוץ יכולה לזהות את ההורמון בטא- כך שמעתי)...
    לדעתי אם יש איחור צריך לעשות בדיקה!
    למה את מותחת את עצמך סתם?
    יש לי הרגשה טובה לגבייך!

בהצלחה
  • אז ככה עדיין מאחרררר לי מחר אני הולכת לעשות בדיקהבנוסף יש לי טעם מתכתי בפה כבר יומיים לא יודעת אוליי זה תופעה של המשאף!!!!!מבטיחה לעדכן:-))
  • בדיקת ביוץ אכן מראה הריון תעשי בטא ואולי תקבלי הפתעה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה