בוקר טוב! כמה שאלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בתחילת הריון ראשון עדיין לא מרגישה כלום חוץ מכאבים בחזה וקצת עייפות
    אין בחילות זה הגיוני??? אני כל הזמן בלחץ שהכל יהיה בסדר
    חוץ מזה אני צריכה לעבור בדיקות גנטיות ויש כמה בדיקות שלא כלולות בסל השאלה עד כמה הבדיקות חשובות? עברתן את הבדיקות האלה?
9 תגובות
עמוד 1
  • זה מאוד נורמלי לא לכל אישה יש את כל התופעות
    לי בהריון ראשון לא היו בחילות ובהריון הנוכחי היו בלי סוף

לגבי הבדירו אין לי מושג מה עשית אבל מה יעזור שעכשיו תעשי את תפילי ?
    אם כן אז כדאי לך לבדוק

המשך הריון קל ותקין

• זה בסדר גמור שאין בחילות, מאחלת לך שככה זה ישאר!
    בהריון הראשון עברתי את כל הבדיקות הנחוצות שהמליצו לי לעבור,
    גם אלו שלא היו כלולות בסל הבריאות. עושים אותם פעם אחת, בהריון
    הבא כבר לא תצטרכי!
    שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל ותקין!

• בחילות ותופעות הריון כאלה זה חסר משמעות.
    עדיף לך שלא יהיה לא?
  • לא עשיתי גנטיות.
    עשיתי שקיפות, שתי סקירות, העמסת סוכר והערכת משקל.

• אני עשיתי את הבדיקות שהמליצו בקופה + 2 בדיקות נוספות שלא בסל שהיועצת הגנטית המליצה מאוד
    בחילות וכל התחושות הנלוות לא חייבות להופיע... תודי שזה ככה אני סבלתי מבחילות והקאות עד חודש שישי..

• זה מאוד אינדווידואלי, אצלי הבחילות התחילו בשבוע 7-8 נדמה לי, הקאות סתם ככה כמעט ולא היה לי, מה שכן היה זה גירוי מצחצוח שיניים- כל פעם שאני מצחצחת אני מתחילה להקיא, עד היום... נרגע מעט.
    אני גם עשיתי בדיקות גנטיות במהלך ההריון, יש כמה בסל שעושים לכולם, והשאר לפי המוצא שלך ושל בן זוגך, רשמו לך מקודם בשביל מה לעשות... אם גם ככה לא תעשי הפלה, אז קודם כל בעזרת השם שהכל יהיה בסדר ולא יהיה צורך לחשוב על זה בכלל ושנית, לדעתי, לעשות בשביל ראש שקט ולא לתהות על זה כל הזמן
    אני גם כמוך, ניסיתי תקופה ארוכה להכנס להריון אז אני מבינה את הפחד לפני כל בדיקה ״רק שהכל יהיה בסדר״, זה נראה לי שווה את השקט של אחרי התוצאה

• זה מאוד משתנה. לי בשתי ההריונות הבחילות התחילו בשבוע 8, בראשון נמשכו עד אמצע רביעי.
    פה בשבוע 12 כבר נעלמו.
    מאחלת לך שלא יהיו לך תופעות כלל.
    לגבי בדיקות גנטיות בהריון הראשון וגם בזה לא עשיתי.

• איזה כיף לך אני מקנאה!!! לי יש בחילות כל הזמן, אמרו לי שזה יעבור אחרי החודש החמישי וזה פשוט לא עובר... למישהי יש עצות איך אפשר להקל על זה במעט? ניסיתי כל מיני תרופות סבתא וזה לא ממש עזר...

הללוש ודינוש היפים שלי
  • לי היה רק בהריון הראשון. היתר עברו בלי כלום ממש, השלישי היה עם צרבות נוראיות, ממש כל ההריון
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה