זה בטוח? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשהייתי אצל הרופאה שלי ב-19/2 הייתי בשבוע 20+2 והיא אמרה לי שלפי מה שהיא רואה יש לי
7 תגובות
עמוד 1
  • בשבוע שלך כבר יכולים לראות בוודאות את המין.
    יכול להיות שהעובר/ית היה/תה בתנוחה שמסתירה את איבר המין
    ולכן הרופאה לא הייתה בטוחה.

• נראה לי שזה בטוח... בכל זאת שבוע 20

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אל תתעצבנו עלי,בבקשה...אבל.....בא לי בן........יש לי כבר 2 בנות....ובא לי בן.......
    בעלי אמר לי:"יבוא,אל תדאגי...אנחנו עוד צעירים,כולה בני 22" אבל בא לי. עכשיו.

אל תכעסו עלי.........
  • אין על מה לכעוס...זה טבעי הרצון הזה!
    בהריון הראשון ממש רציתי בת וקצת התבאסתי כשהרופא אמר
    בשקיפות שזה 80% בן. בסוף גילינו שזו אכן בת...
    בהריון הזה כבר ממש לא היה לי איכפת מהמין האמת - מה שבא ברוך הבא
    העיקר הבריאות מותק

• בשבוע כזה עם מכשיר טוב ותנוחה טובה של העובר אפשר לדעת בוודאות.

גם הרופאה שלי לא הצליחה הרבה זמן לראות מה יש..ובגלל שלא ראתה יותר מידי דברים בולטים מכל מיני חורי הצצה היא אמרה שנראה לה שבת (לא הייתה בטוחה בכלל, רק בגלל שלא הצליחה לראות כמו שאמרתי).
    אבל קצת לפני הסקירה בUS של בית חולים שהוא יותר משוכלל וגם כי העובר לא התבייש יותר, ראו שבן.

אז אם הרופאה אומרת שזה לא בטוח, כנראה שלא בטוח!
  • זה בטוח בסקירה הראשונה כבר אפשר לדעת בודאות אם זה בן או בת. ואת כבר בשבוע 20.

גל
  • אצלי כבר בשבוע 13 ראו מה יש.
    יכול להיות שהעובר מסתיר את איבר המין שלו.. אם ראיתם כבר את האיזור של האיבר ולא אמרו שזה בן אז זו בטוח בת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה