מוקדש לכל האנשים השקופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכרתי פעם מישהו עם לקות על הספקטרום שחשב שהשיר "אדם אחר" נכתב על אנשים בספקטרום. תמים מצידו לחשוב ששיר שנכתב בשנות השמונים יכתב על הפרעה שלא ממש הכירו אז, אבל אם חושבים על זה, תחילת השיר בהחלט רלונטי ולא רק לספקטרום אלא לכל יחודיות באשר היא (גם כזו שלא מוגדרת ומתבטאת בהרגשה אישית בלבד). אז השיר הזה מוקדש לכל האנשים האלו:
    http://www.youtube.com/watch?v=dgb5Jm9wmeo
9 תגובות
עמוד 1
  • תודה, מקסים!
    אני הכי אוהבת את האנשים ה"שקופים" בעיני כל בעלי לקות הראייה למיניהם...

• לפי הכותרת חשבתי שהתכוונת לכל אלה שאנשים אחרים פשוט לא רואים אותם....

למשל קרה לי לא פעם ולא פעמיים שעמדתי בתור וניסו להידחף בתירוץ "אה, לא ראיתי אותך"

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • תמר , גמני חשבתי כמוך (אולי בגלל שגם אני יחסית קטנה )

• אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• ואני חשבתי שהכוונה לכל אותם עובדים שכולנו עוברים דרכם ולא טורחים אפילו לברך ב"שלום" ו"בוקר-טוב", כמו המנקים, המאבטחים, שוטפי הכלים...
  • התכוונתי לכל מי שלא מוצא את עצמו במיינסטרים החברתי. בגדול זה יכול להיות כל אחד.
    בייבי בום - למה שקופים? אני כמעט תמיד מברכת בשלום ואומרת תודה. גם חיוך יכול להוסיף המון. הקופאית בסופר השכונתי כבר הספיקה לראות תמונות של החתולים שלי על האי-פון
  • הלוואי שכולם היו כמוך,
    בפועל רוב האנשים לא עושים זאת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה