איזה חוצפה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוס שלי הביא עובד חדש (שהוא מכיר אותו) והוא חשששש מעצמו כאילו מה הוווואאא!!!! על היום הראשון שלו מחלק לי פקודות:"תעשי,תזמיני" הכלתי לבוס שלי ואמרתי לו:"שלא יתבלבל,הוא לא הבוס שלי ושיתחיל להירגע"...

מה קורה היום? אני באה להשים כמה דברים שנמצאים בחדר שלו...והוא סגר חלקית את הדלת...אז פתחתי אותה ובאתי להיכנס אז הוא אומר לי:"תצאי,יש לי שיחה פרטית"
    אני:"יש חצר בחוץ,אני לא יכולה"
    הוא:"נו,תצאי שנייה,זה שיחה פרטית"
    אני:"אני באתי לעבוד. יש לי מע"מ להגיש. יש בחוץ חצר תדבר שם"
    הוא:"אני לא משחק"
    אני:"לא אמרתי את זה. אבל אני צריכה לעבוד."
    הוא:הדלת לא סתם סגורה,אל תכנסי"
    אני:"יופי. וממשיכה לעשות מה שאני צריכה"
    הוא:"יחס גורר יחס"
    אני:"אני לא צריכה את היחס שלך. אתה כבר יודע את זה"
    הוא:"נראה מה תעשי אם הבוס יגיד לך לעמוד על הראש"
    אני:"מעניין מה הוא יגיד על הזלזול שלך בו...."
    והוא ממשיך לדבר ופשוט אמרתי לו:"אני לא מנהלת דו שיח איתך וזהו!

חוצצצצצצצצצפפפפפפפפפןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • תלכי לבוס שלך ותגידי לו שכדי שלא יהיה בלבול את צריכה שהוא יגיד לך עכשיו ממי את מקבלת הוראות. ממנו (מהבוס) או מהפלצן שחושב עצמו לבוס?

אם הבוס שלך אומר לך שההוראות המחייבות מגיעות רק ממנו, תגידי לו שעכשיו הוא צריך לדבר עם הפלוץ הקטן ולהבהיר לו שההוראות שאת מקבלת יש להן מקור אחד.

גם אצלי בעבודה היה מישהו שהתבלבל. דיברתי על זה עם הבוס שלי, בדיוק כמו שאמרתי לך בנעימות וברוגע, והוא פתר לי את הבעיה בשנייה.

חשוב שתבואי אליו בגישה שאת באמת רוצה לדעת למי עליך להקשיב. שריבוי הבוסים יוצר אצלך בלבול ובעיה בביצוע העבודה.

בהצלחה!
  • ברוררר שאני לא צריכה לקבל ממנו הוראות...ואחרי שדיברתי עם הבוס שלי על זה הוא כבר לא פוקד:"תעשי,תביאי"...

אבל הקטע שהיה היום נוווווראאא עצבן אותי!! יש לך שיחה פרטית? תדבר בחוץ! מי אתה שתגיד לי לצאת?! וכל הזמן הוא צוחק שאני עושה מה שהבוס שלי אומר (ככה זה אמור להיות לא?) בכל אופן-נראה לי שאני אדבר גם על הקטע הזה עם הבוס........
    הוא חושב נראה לי שהוא באותה דרגה שלו.....שיוריד את האףףף שלוו
  • במילה אחת-איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • תשאלי אותו בצעקה שישמעו בכל הבניין, אם הוא חושב שהוא אלן דלון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה