היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אף/אוזן/גרון בגלל שהיא עדיין לא מדברת בכלל אלא מילים בודדות וגם לא הרבה אז הוא בדק לה את האוזניים ואמר שתקין ושלח אותנו לבדיקת אוזניים ושאין חלילה נוזלים בעיקרון הוא אומר שבגלל שאנחנו מדברים איתה בשתי שפות אז הדיבור יכול להתעכב והיא לא אמורה עכשיו להגיד משפטים. אחרי שנעשה בדיקת בדיקות הוא רוצה שנחזור אליו לעוד בדיקה הבעיה שלחודש מרץ אין בכלל תורים והמזכירה אמרה לי להתקשר ביום ראשון/שני לקבוע תור לחודש הבא..
11 תגובות
עמוד 1
אני בטוחה שהכל אצלה בסדר גמור וזה רק אשמת הטלויזיה.
אני מאוד מקווה שהכל בסדר
מה טלוויזיה מעכבת דיבור ?
גם הבת שלי בגיל הזה לא דיברה בכלל והיא לא שמעה שתי שפות בו זמנית.....
שתי שפות בהחלט יכולות לעכב את השפה (בעלי התחיל לדבר בגיל 3 בגלל זה)
קצת אחרי גיל 3 עשינו ניתוח כפתורים וזה שיפר את השמיעה ויחד עם טיפול של קלינאית יש שיפור אבל עדיין אנחנו במעקב.... היא בת 4 וטרם הגיעה לרמה של בני גילה
מקווה שהבדיקות שמיעה יצאו תקינות
מה הקשר לטלויזיה? אני מסכימה עם זה שלא צריך לתקוע ילד מול הטלויזיה יום שלם אבל לא רואה כל בעיה בטלויזיה יש לי את להב שגדלה עם בייבי ועם הופ ילדות ישראלי ויובל המבולבל ורינת וטובי דובי וברוך השםםםםם חמסה חמסה שהילדים של כולכם ידברו כמוה
וגם לנועם ברוך השם לא חסר, יש לה אוצר מילים מכובד לגילה
מסכימה עם סיוון. להיפך, טלוויזיה מפתחת שפה. העיכוב אצלכם לדעתי זה בגלל שתי שפות. האמצעית שלי גם התחילה לדבר מאוחר, אל הגן ממש מפת ח את זה. חכי ותראי פייס: ortal_hori
תודה בנות
בלי קשר את צריכה להציב לה גבולות ולדעת להעסיק אותה
כן זה מה שאני עושה עכשיו אני יושבת איתה עם דף ומדבקות ובמקביל היא רואה דורה ורוקדת
שרשור קודם טניה אמרה שאוריה תקועה כל הזמן בטלויזיה היא תמיד ברקע, ואוריה לא מוצאת תעסוקה לעצמה. אז התגובה שלי בהמשך לשרשור ההוא. כי אפשר לקרוא ספר או סתם ליצור דיאלוג, וככה לעזור לפתח שפה ע"י תרגול. עם טלויזיה 24/7 אין דיאלוג.