עיצבנה אותי אמא שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

6 תגובות
עמוד 1
  • האמת בעיה שלה .
    חמותי אוכלת יופי את הדייסה שהיא בישלה .איתמר יודע לסובב אותה סביב האצבע הקטנה שלו חבל על הזמן ...ועוד היא מתפלאה למה הוא מתבכיין אצלה על כל דבר -כי ככה הוא למד שעל כל בכי הוא מקבל ממתק או משהו שהוא רצה -ואיתמר לא יורד ברמה משחקן הבימה ביכולות שלו לשחק אותה בוכה -נעלב-כועס-כל מה שעולה לכם לראש ואני מתה על חמותי יותר מאמא שלי היא בשבילי ואני פשוט מנסה כמה שפחות להעיר לה רק אם זה נגד החוקים שלי ורק אז אני אומרת מילה ולא מרשה שיפרו אותה ...תני לה לעשות את הטעויות שלה והיא לבד תבין מה היא צריכה לעשות ואיזו גישה לבחור איתו ...גם אצלי איתמר לא מעיז לא להקשיב לי או להתבכיין -(הוא מתבכיין לפעמים אבל יודע טוב מאוד שזה לא יעזור לו בכלום ושהוא יכול לעשות את זה עד מחר -לא בבית ספרי ) .בקיצר חבל על העצבים שלה ,פשוט תעשי הפרדה אצל סבתא זה ככה ובבית זה אחרת וזהו

• מזכירה לי את סבתא שלי

• יווו יוליה איזה סמיילי הורססס
    פייס: ortal_hori

• מוכר..
    גם לאמא שלי לא חסרות הערות מה.....
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • שיגעון. מחשבות תלושות. עזבי ואל תתעצבני- זה לא שווה את זה.

היא תאכל את כל מה שיבוא בעקבות זה אח"כ...
  • מיצי בובה,
    האמהות שלנו חיות במקום אחר, שאינו המציאות היומיומית עם הילדים שלנו.
    לכולם יהיו הערות,
    את זה למדתי בדרך הקשה.

כיוון שאני גרה אצל חמתי,
    כמו שאת מבינה, כל הזמן אני מתעצבנת על דברים עקרוניים עבורי.
    כשאני שמה את מיכל על הבטן לדוגמה, היא צורחת כמו משוגעת,
    וחמתי עולה אלינו לחדר ומרימה אותה בהיסטריה...
    כאילו שזרקתי אותה על המיטה והלכתי לעיסוקים שלי... מה נסגר?
    והיא אומרת כנגד: "אני לא יכולה כשאת מענה את הילדה..."
    מענה? אני? אני עושה את העבודה הקשה והמלוכלכת...

הכי קל להרים ילד שבוכה ולא ללמד אותו להתמודד...

אוףףףףף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה