האם אני טועה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בננות
24 תגובות
עמוד 1
  • לי אישית עדיין קשה לקבל את זה שמלבישים ילדים עוד מהלילה, אבל יש לי בת אחת כך שאין לי זכות דיבור בנושא... ברגע שאהיה במצב כמו שלך, אז אוכל להגיב ולתת את דעתי.
    מה שכן, שמעתי שבוע שעבר על שכנה שעושה את זה.
    יש לה שלושה ילדים בגן ורק את התינוק הקטן שעוד עם טיטול היא מחליפה לו בגדים בבוקר.
    ברגע שהם נקיים טיפ טופ עם שיער מסודר ובגדים לא מרושלים, בגדול, אני לא חושבת שזה לא בסדר...........

• חברה של אמא שלי עושה את זה לילדים שלהם (יש לה 3) והם גדולים!! הגדולה שלה בת 13
    אני לא אוהבת את הרעיון להלביש בבגדי היום יום כבר מהלילה, נראה לי לא נוח...
    כן בעד המקלחת בערב
    אבל תראי מה נוח אצלכם, אין לבגדים כל מיני קפלים למיניהם שמשאירים סימנים לוחצים בלילה?

• יש לי חברה שעושה את זה, אני לא מסוגלת
    פייס: ortal_hori

• אני גם לא מתה על זה
    אני אף פעם לא אלך לישון עם הבגדים של יום למיותרת אז למה הם כן

• אני לא מתה על זה, במיוחד בקיץ, כשמזיעים
    את יכולה לנסות לעשות ככה:
    בבוקר להעיר ראשונה רק אחת, היא מתעוררת מצחצחת שיניים שוטפת פנים וישר את מלבישה אותה. היא הולכת לאכול ארוחת בוקר ובנתיים את מעירה
    את השניה ומלבישה אותה. ואז גם היא אוכלת ארוחת בוקר....
    ובבוקר למחרת אותו דבר רק הפוך- אם הערת את הגדולה ראשונה, בפעם הזאת תעירי את הקטנה ראשונה...שלא תהיה קנאה...

ובעלך לא יכול לעזור לך עם הבנות?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• קומי חצי שעה קודם...
    כשנכנסיםצלחדר בבוקר תמיד יש ריח כזה של שינה ריח לא נעים בכלל
    כמו הגיפה של הפה לפני שמצחצחים שיניים
    איכסרק מלדמיין את זה דבוק יום שלם לבגדים
  • גם אנחנו מתקלחים בערב. המיטה הרי נקיה צריך לבוא אליה נקיים לא?
    בגדים מהלילה, אני מכירה את זה. לי זה לא נראה.. כי ביום יש
    את הבגדים של היום ובלילה יש את של הלילה, הגיון ברור לא?
  • מקלחת ברור שבערב לא להיסחף
  • אני בעד פיג'מות כי בבוקר השתיה ןהקורנפלקס או מה שזה לא יהיה עלולים להישפך על הבגדים ולכן אני מעדיפה שיהיו עם פיג'מה במעמד של האוכל/שתיה של הבוקר.

חברה שלי מהעבודה נהגה להלביש אוצם בבוקר כשהם ישנים - אולי יעבוד לך?

אני חושבת שכמו שסיון הציעה, כדאי לקום קצת יותר מוקדם ואז יש זמן להכל בלי לחץ.
    אצלנו הבית קם בשש בדיוק מהסיבה הזאת - אני ובעלי אוהבים לשתות קפה בבוקר יחד לפני שהילדים מתעוררים.
    מומלץ

• אה לא בין שתיהן, הן ביחד נגד השעון.

או שאין כזה דבר ביחד ברגע שאומרים את המילה תחרות?
  • מיצי אולי שתיהן נגד ההורים
    אני צריכה לתת להן להתחרות נגד בעלי
    אולי סוף סוף הוא יזוז בבוקר ולא יגרום לי התקפות לב

• נשמע לי לא נעים ולא נוח בעליל לישון בלילה עם הבגדים של היום.

איפה ההפרדה? איפה החלופה בין הלילה ליום? איפה ההתרעננות?

כי הלא מקלחת ב ר ו ר שעושים בערב, אז לפחות שאת הבגדים יחליפו..

ועלה כאן נושא הזיעה, ואי הנוחות, והסרבול...

לא מצליחה לדמיין את עצמי ישנה בלילה עם הבגדים, כ-ל כ-ך לא נוח, ויותר מכך- לא מסוגלת לדמיין עצמי לא מחליפה!!!!!

אנחנו עם שלושה... קודם כל- בעלי שותף בבוקר ושותף להתארגנות.

מעבר לכך- אם אני רואה ילד שאין לו חשק/ מתקשה/ סתם לא בא לו- אני תופסת פיקוד ומלבישה אותו בעצמי, כך הוא גם יוצא מהשביזות.

מעבר לכך- אצלינו יש ביניהם תמיד "מריבונת" בבוקר מי יצחצח שיניים ראשון. לא משנה מה עשינו, כמה ניסינו להוריד בחשיבות של העניין הזה, ניסינו אפילו לצחצח להם ביחד- ולא הלך- טכנית עוד איכשהוא, אבל לא שיכנע אותם לא לריב בנושא (למי נכנסה קודם המברשת, למי שטפו ראשון וכד',,,
  • אצלנו המקלחות הן גם בערב
    אולם...
    למיקה אני שמה פיג'מה אוברול חמה פליז כזו,
    ומתחת אני מלבישה את החולצות התחתונות שהיא תלבש גם למחרת בגן.
    כך שיוצא שאני חוסכת בשתי חולצות בבוקר.
    מה שנשאר לבוקר זה החלפת טיטול, מכנסיים, גרביים ונעליים.
    בעלי עוזר על מיקה בבוקר בצחצוח שיניים ושטיפת פנים,
    ואני בזמן הזה מלבישה ומחליפה את מיכל.

אבל זה לא חוכמה עדיין כי מיכל עדיין תינוקת...
  • אני עדיין לא-שם..האמת,די מחכה לכך שהבנות שלי יהיו חברות שכאלו,זה מקסים בעיני,שאצלך הן ישנות באותו-החדר,גם אני רוצה בע"ה בעתיד. כבר עכשיו הן חברות ובכ"ז,עדיין יש לי תינוקת וילדה.

מיצ וסיוי,אהבתי את הדיאלוג המקסים שהיה ביניכן כאן,עם המון פירגון והומור
    shira

• כמו ג'ף
    אני מקלחת בערב ושמה בגד גוף ומכנס דק שהם כבר נשארים למחרת לגן
    ומחליפה רק את הפוטר העליון .

ולא מתייבשת לומר שכשממשש היא מתעוררת מאוחר אני אשכרה חוטפת אותה מהמיטה
    ומחליפה טיטול ובגדים בגן (הרי היא בגן שלי אז אין פה לא נעים מהמטפלות או משהו)

• אה ודרך אגב, הגילאים שלהן דומים לשלי. אני מנהלת אותם בבוקר. רבע שעה עשרים דקות זה רק להעיר....אני לוקחת את זה בחשבון ומעירה מוקדם יחסית. ארוחת בוקר הן אוכלות בגן, אצלנו זה רק שוקו. בגדים הן בוחרות, הגדולה לובשת ועושה הכל כמעט לבד.....איך אצלך?? תעודדי עצמאות, יילך לך יותר קל

• תודה בננות על התגובות...
    חשוב לי להבהיר כמה דברים:
    1. אנחנו בחורף, פחות מזיעים בלילה וההלבשה הרבה יותר ארוכה, מסורבלת ובבקרים קרים, גם חימום לא ממש עוזר. ברור לי שבקיץ גם הבגדים קלים יותר, האווירה אחרת לגמרי...
    2. לבעלי לוקח הרבה יותר זמן התארגנות מאחר והוא מתפלל, כך שעזרה ממנו קשה לקבל על הבוקר למרות שהוא משתדל...
    3. אני בחודש שמיני, עגלגלה, הרבה פעמים עם ללות ללא שינה ועדיין הולכת לעבודה...
    לאור האמור מישהי שינתה דעתה??
  • אם כך אז בהתאם לסעיף 3- כל מה שעושה לך טוב- כשר.
    מה השאלה בכלל?
  • כרגיל מיצי הוציאה לי את המילים מהפה....ואגב, תגידי להן של אמא קשה להתכופף, תכיני אותם לבאות מותק. ילד שלישי זה לא פיקניק. לפעמים השלישית שלי קמה לציצי בדיוק בשעה שהן מתארגנות, ואז מה??

• הי בננות, תודה על התגובות...
    היתי רוצה להבהיר כמה דברים:
    1. ברור מקלחות בערב.
    2. עכשיו חורף, הבגדים יותרמסורבלים, הבוקר ברובו חשוך ולא מאפשר קימה רגועה, והלבשה בבקרים קרים לא סימפטית (גם כשמדליקים חימום הרבה לפני...)
    2. הביגוד בקיץ הרבה יותר קליל, יש אור בחוץ והרבה יותר מוטיבציה מצד שני הצדדים להזיז עניינים. ברור לי שבקיץ זו לא אופציה.
    3. אני בתחילת חודש שמיני, עגלגלה עם הרבה לילות ללא שינה ובכל זאת מתיצבת לעבודה כמו חיילת...
    4. בעלי, שמאוד רוצה לעזור, מתפלל בבוקר ועל כן האפשרות שיוכל לתרום משהו, קטנה.
    אחרי כל אמור, מישהי שינתה דעתה?
  • נכון למצב ספציפי זה של הריון מתקדם וכו' וקשה לך ואת לא יכולה יש מקום להנחות

• אני מהבודדות שכן מכניסה אותם לישון עם הבגדים של יום המחרת (אחרי מקלחת כמובן) . אבל....ויש אבל..
    רק בחורף - גם ככה מבאס לצאת מהמיטה החמה , אז להחליף בגדים...
    בגדים נוחים(טרנינג) - יש לי ילדים קטנים בגנים, (גם אם הייתיי מחליפה להם בבוקר זה לטרנינג נוח ופשוט שזה לדעתי הכי מומלץ לילדים קטנים)

זה חוסך הרבה בבוקר (עם 3 ילדים) ובמיוחד בבקרים החורפיים שזה שכבות של בגדים..
  • לא מהפורום הזה אבל מחזקת אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה