פליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אפשר להפסיק את זה?!

אני מחכה חצי שעה אחרי שמסיים לאכול ושמה אותו על הבטן... אבל עדיין פולט.

המליצו לי בטיפת חלב לא להתחיל עם דייסה עדיין כי זה סתם עושה אותם בטטות.

אבל קשה למצוא זמן במהלך היום לשים אותו על הבטן ואני ממש רוצה שהוא יחזק את השרירים שלו.

שאלה נוספות:
    כשאתן שמות אותם על הבטן איך אתן מעסיקות אותם?
    וגם על הגב...

אני מנסה להראות לו משחקים בשביל לעודד אותו להרים את הראש
    וגם אני נותנת לו קונטרה עם הרגליים ואז הוא דוחף את עצמו קדימה ומתקדם

על הגב אני נותנת לו משחקים ומעודדת אותו לקחת עם הידיים (מהטרמפולינה הוא עושה את זה יפה אבל מהרצפה קצת פחות)
    אני גם מראה לו משחקים שמאחוריו ומנסה לעודד אותו להתהפך אליהם
    אהה וגם אני תופסת לו ידיים ורגליים ומסובבת אותו מצד לצד לאט ומנסה לעודד אותו לסיים את הסיבוב (אחרי זה כמעט תמיד פולט)

מה עוד אפשר לעשות?!

1 תגובות
עמוד 1
  • אני בערב לפני השינה עושה לו מתיחות סיבובי מפרקים ולפעמים מסג׳ עם שמן שקדים אם הוא זורם הזמן הזה זה בחדר מחומם והוא בלי בגדים או לפחות בלי מכנס וטיטול המתיחות מאוד מעודדות אלכסונים( הכנה להתהפכות) ובכלל זה נעים ובריא

במהלך היום שרה לו שירים שמה אותו באוניברסיטה שוכבת לידו מדברת איתו מלטפת וכו ולפעמים קצת לבד
    שמה צעצוע ביד ומעט מנסה למשוך זה בד״כ גורם להם לתפוס את זה חזק יותר ..
    רוקדת איתו( זה תרוץ בפועל הוא על הידיים ואני מועכת ומנשקת ומלטפת )

על הבטן הוא אצלי מגיל 0 הייתי נותנת לו לישון ככה בבקרים עכשיו שהוא על הבטן זה מול הציורים ( כמו מגן ראש ששמים בעגלה) או באוניברסיטה כי המשטח שלה עם כל מיני מרקמים שונים ולחצנים את יכולה לשים על הבטן ולעשות לחיצות קצת מעל הטוסיק ומשני צידי עמוד השדרה בעדינות ככה זה גורם להם להיות יותר נינוחים על הבטן

בנושא הפלטות חכי קצת יותר זמן אולי הקיבה רגישה ולוקח טיפה יותר זמן לאוכל להתקבע אבל אין לי באמת עצה טובה גם נימי לעיתים פולט אבל בקטנה. מקסימום יהיה רעב שוב..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה