המשך- בדיקות לגילוי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,
    בהמשך לתשובתך- כמה דברים שאני אבהיר-
    אני כבר שנה וחודשיים לאחר לידה, מניקה באופן חלקי בלבד, כלומר רק בלילה ואפילו לא כל לילה, לאחרונה כמעט ולא.
    השתמשתי בגלולת סרזט עד לפני שבועיים, ולא קיבלתי מחזור מאז.
    לא שמרנו ואני רוצה לחפש חלופה אחרת (אלא אם כן זה גלולה בטוחה, כי עדיין הילדה יונקת קצת, ואני חוששת שזה מסוכן- עוד שאלה!!!)
    לכן אני רוצה להיות בטוחה לפני הולכת לרופא נשים.
    ענית לי בעבר פה שיכול להיות שאני פוליצטית??? לא הבנתי, אך מה עלי לעשות כדי לסדר זאת???
    תודה מראש,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

סרזט היא חלופה טובה ובטוחה, חסרונה העיקרי הוא בדימומים לא סדירים, שיכולים להיות אצל חלק מן הנשים הנוטלות סרזט.
    רצוי לאבחן - באולטרה-סאונד ובדיקות דם בעיקר- האם יש לך או אין לך שחלות פוליצסיטיות, ובהתאם לבחור את אמצעי המניעה המתאים. בעיקרון גלולות רגילות (לא סרזט) נותנות את המענה הטוב ביותר לזה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה