היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רציתי לשאול אחרי כמה ימים אתן זורקות אוכל ששמתן במקרר ?
תבשילים ? אורז ? ירקות שבישלתן ?
תודה
18 תגובות
עמוד 1
לא שומרת כמעט כלום כי אף אחד לא אוכל וה במילא נזרק... משתדלת להכין כמויות קטנות
אבל אם כבר יש משהו ( מרק לעיתים) אז יומיים שלושה גג
מרק אחרי 3 ימים. כל השאר אנחנו מסיימים מהר... יומיים גג, כאילו למחרת... אבל תמיד בסופש (לפני הקניות) מגלים סלט בן שבוע במעמקים. אז הוא נזרק אחרי שבוע
עד שלושה ימים. אבל בדר"כ אני זורקת את מה שנשאר כי אין מי שיאכל. גל
יומיים-שלושה גג...
אוכל מבושל- יומים שלוש גג ירקות מבושלים- גג יומיים בד"כ ביום שני- זורקים כמעט כל מה שנשאר משבת כי אין קליינטים סלטים- קצת יותר וגם זה תלוי איזה סלט
האמת? לא סופרת את הימים.
יש לנו מקרר מעולה והאוכל תמיד טרי, ככה שגם בכלל בכלל לא יוצא לי לזרוק
לי אין בעיה לאכול גם אוכל של ארבעה ימים. זה סגור אצלי תמיד ונשאר נקי וגם טעים. סהר קצת מפונקי
אחרי שלושה ימים גג כבר לא נאכל ממנו.
מתי אני זורקת זה כבר סיפור אחר
אני תמיד מכינה כמויות קטנות
לא כ"כ אוהבת אוכל מהמקרר ואוהבת לגוון כל יום
אם יש במקרר אז בדרך כלל גג יומיים
מרק גג 3 ימים תלוי במרק ובסוג האוכל
אבל בעיקרון ברוב המקרים אצלנו אוכל שננמקרר לא יצא ממנו אלא רק לפח
גג יומיים אחרי יומיים זורקת לי קשה לאכול אוכל יום אחרי שהכנתי לבעלול פחות מפריע
בעלי שונא לאכול אוכל לא טרי פייס: ortal_hori
אנחנו כמעט ולא שומרים אוכל. אוהבים טרי טרי אבל לפעמים בדיעבד אני שומרת אם יש פוטנציאל לאכול בחורף גג שלושה ימים בקיץ יומיים בלחץ.
טוב אנחנו כבר בקושי אוכלים בבית כי יש לי אוכל טרי יום יום בגן ובעלי אוכל בעבודה שלו אבל באופן כללי 3-4 ימים זה נשאר במקרר ובד"כ נאכל ונגמר .. אם לא - זורקים .
אצלי אחרי שבוע זה בפח לא חשוב מה. לפני כן זה לפי תחושה. בדרך כלל אחרי 4 ימים עדיין אוכלים, ואוי למי שיתלונן!
יומיים גג וגם רק אני אוכלת בעלי מפונק
לא שומרת כלום מלבד המרק של ליאם כל יום אוכל טרי
אני כמו ד"ר חמישה
בעלי אוהב טרי, אז בדכ מבשלת כמות שמספיקה לאותו היום ואם זה אוכל שהילדים אוהבים אז מביאה להם למחרת ואז זורקת