מבואסת מאוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    איתן שלי בקושי זוחל, מתקשה להתיישב ואינו נעמד לבד .
    כשאני מושיבה אותו הוא יושב יציב אבל לפעמים הגב לא ישר !
    אתמול בטיפת חלב אמרו לנו שידיים ורגלים שלו חזקות מספיק אבל הגב חלש קצת ואמרו שאפשר לחכות עד גיל שנה וסביר להניח שהוא יתחיל לבד אבל הרופאה שהיינו אצלה זו רופאה שאנחנו מכירים אישית ולכן ביקשתי הפניה לפיזיותריפה.
    לאחר קבלת הפניה הלכתי לרופא ומילינו טפסים היום בבוקר שלחתי אותם למכון והתקשרתי ואמרו לי שם שזמן ההמתנה נע בין חודש לשלושה חודשים אבל לילדים עד גיל שנה נותנים עדיפות ותוך שבועיים נותנים תשובה
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

23 תגובות
עמוד 1
  • בקשר למשקל, כמה הוא היה חולה? זה משפיע..
    בגובה הוא בסדר? אם כן אז לא נורא המשקל בינתיים...

לגבי זה שהוא לא עומד ב9 חודשים, אז תרשי לי- גיחוך
  • גם שלי לא ישב לבד עד גיל 9 חודשים
    וגם לא עמד
    מגיל 9 חודשים- הוא עשה את זה ביחד
    הוא שקל סביב ה- 8 ק"ג אם אני לא טועה
    כל אחד וההתפתחות שלו
    לא נראה לי שצריך כ"כ לדאוג

• מיצקי הוא לא היה חולה טפו טפו טפו
    המסכן שלי סובל רק מדרמטיטיס לצערי כל החורף....מתגרד ומתחרפן לו
    מסכן שלי

• לגבי משקל ממוצע זה עדיין תקין, הרבה גורמים יכולים להביא לעליה איטית יחסית
    לא רק מחלה גם צמיחת שיניים לדוגמא, תזוזה מרובה ואת מציינת שהוא עושה גלגולונים על ימין ועל שמאל - זה שורף קלוריות
    לגבי הארוחות בגיל 9 חודשים אפשר לתת לו יותר ארוחות של גדולים כבר ופחות הנקה...
    אפשר גם לשלב כבר מוצרי חלב כגון גבינות, יוגורטים למיניהם וכו'...
    יש בזה קלוריות וגם סידן שזה לא רע בכלל...
    חלב ניגר עדיין לא לתת עד גיל שנה כמובן...

לגבי זחילה צריך לעודד אותו, יש מלא סרטונים ביוטיוב איך לעודד זחילה

זה סרטון קצר ומעולה-
    http://www.youtube.com/watch?v=xx4ZMJxVCuA

• קודם כל תרגעי! ואני מייעצת לך בתור האמא הכי לחוצה ביקוםם

• יוליה תודה ,כן הוא מאוד פעיל גם במכתב של טיפת חלב לרופא היא רשמה שהוא מאוד פעיל ויתכן שאת צודקת.
    שיניים עוד אין לנו ברוך השם ביינתיים מספיק לנו סבל מענייני עור וזו גם סיבה שאמרו לנו ביינתיים להימנע ממוצרי חלב עד שענייני העור ירגעו .
    לגבי הסרטון כבר ראיתי ועשיתי א התרגילים, אחרי התרגילים של הצדדים איתן התחיל לזחול סביב הציר של עצמו.
    לגבי התרגילים של הזחילה הוא לא תמיד מוכן לשתף פעולה, בוכה וצורח כשאני מרחיקה צעצועים וגורמת לו לעבוד קשה ועושה לי יסורי מצפון חחחחח
    מסתכל לי כולו בוכה בעיינים עם מבט מסכן עד שאני נשברת.

מיטלוש האמא הכי לחוצה ביקום חחחח...תודה

• תמשיכי עם התרגילים, פשוט אל תרחיקי את הצעצועים יותר מדי, תני לו לגעת ותרחיקי אותם תוך שהוא סוג של נוגע, בכוח האינרציה כזה

• יול זה בדיוק מה שאני עושה, מרחיקה רק כשהוא נוגע ואז מתחילה מסיבה שלמה עם צרחות ובכי ועצבים .
    לגבי ארוחת בייצים לפעמים אמא שלי נותנת לו במקום פרות אבוקדו עם ביצה
    נראה לי אני אארגן את היום מחדש ואוסיף לו עוד ארוחה

• לגבי משקל וגובה אני לא יכולה לעזור לך, אני תמיד קיבלתי צעקות מטיפת חלב שהילד לא נמצא בטבלה או שהוא באחוזון נמוך וזה ממש לא הטריד אותי, יונתן בגיל שנה שקל 8.5 ק"ג והוא ברוך עכשיו מתפתח יפה וגדל יפה!

לגבי התפתחות המוטורית לכל שלב יש טווח נורמה, יש כאלה שהם בהתחלה ויש כאלה שהם בסוף, אם למשל הטווח של ההליכה נע בין תשעה חודשים לשנה וחצי, מי שמתחיל ללכת לקראת שנה וחצי הוא עדיין בטווח הנורמאלי, כנ"ל לגבי הזחילה (וכרגע אני לא זוכרת את הטווחים).
    וישיבה מגיע אחרי זחילה, אחרי שהתינוק מתחיל לזחול על שש, רק אחרי יתחיל להתיישב בכוחות עצמו, אין טעם להושיב אותם לפני, זה סתם הורס את הגב.
    רותי
  • אני בדיוק היתי ועדיין באותו סרט כמוך לגבי זחילה.
    הילדה שלי בת 10 חודשים ורק לפני מספר שבועות התחילה להתיישב ונעמדה על 6 ורק עכשיו מתחילה לזחול על 6, (גחון זוחלת כבר די הרבה זמן). ואתמול הינו אצל רופאה, בדיקה חוזרת, בטיפת חלב. אגב, באיזה טיפת חלב את, באיזה איזור? פעם ראשונה הינו בגיל 9 חודשים ורופאה חשבה שיש לילדה גמישות יתר ובגלל זה אין לה התקדמות עם זחילה אבל אתמול בבדיקה חוזרת, הרופאה ראתה שיש שיפור בהתפתחות, ילדה יושבת ועומדת על 6 וגם מתחילה לזחול. אני היתי קצת מודאגת, כי הבנים שלי בגיל הזה, 10 חודשים כבר הלכו ופה הילדה ממש לא היתה מעוניינת לזחול ולהתיישב. לכן, אני חושבת שתמיד אפשר לעשות להם תרגילים, פיזיוטרפיה, להזיק זה לא יזיק אבל גם לכול ילד יש קצב התפתחות משלו. אז נכון שבנים שלי כבר הלכו בגיל שלה וזאת פשוט עצלנית קטנה ומתוקה
    בהצלחה!
  • גם אני חשבתי שזה כי הוא עצלן אבל בטיפת חלב היא אמרה שזה בעיקר כי הוא מתקשה בגלל הגב החלש!!

• לדעתי אין לך ממה ללחץ, כמובן לנסות להפעיל אותו כמה שיותר (לגרות אותו שיזחל , שיעמוד ע"י חפצים שהוא רוצה להגיע אליה) גם הבן שלי התפתח בקצב שלו ואף הלכתי לפיזתורפיה. עד גיל 10 חודשים הוא כמעט לא עשה כלום ..(בקושי התהפך) . ובחודש- חודשיים הוא הדביק את הקצב התחיל והתחיל כבר ללכת שהוא מחזיק . מה שעוד יותר מדהים שדווקא בחודש שהפזיותרפיסטית היתה בחו"ל (חודש שלם) היתה לו את הקפיצה בהתפתחות , היא חזרה היתה בהלם מההתקדמות שלו
  • רק כדי להרגיע אותך-
    עופרי עברה מזחילה גחון לזחילה רגילה בגיל שנה (!!!)
    ועכשיו היא בדיוק מתחילה צעדים ראשונים :)
    את לחוצה יותר מידי!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• תרגעייייייייי... כל ילד והקצב שלו....
    מה כן הוא עושה תעשי לך רשימה.. תעשי לו תרגילים לחיזוק שרירים וגב...
    מיכל בגיל של איתן והיא:
    יושבת כשמושיבים אותה אבל לא מתיישבת, זוחלת גחון כלומר על הבטן ולא על הברכיים, עומדת בלול אם מעמידים אותה נעמדת על ברכיים...
    אם את רוצה נוכל לדבר בכיף, הם ממש באותו הגיל... זוכרת אותי נכון: )?

• את ממש לא צריכה לדאוג הוא פיצי!!!

אצלי אופק ישבה בגיל 10 חודשים והתחילה לזחול על 6 בגיל 10 חודשים וכלום לא קרה

המשקל שלו ממש מעולה לגילו 555
    בגיל הזה העלייה מתונה יותר

אני לא הייתי דואגת
    אין ילד שלא יושב בסוף ואין פעוט שלא הולך

• לא קראתי את כל התגובות.
    אבל עליה של 500 גרם בגילו זה מעולה
    אוולין התחילה לזחול בגיל 9 חודשים
    כשנכנסה לגן
    אז לא ניראה לי שיש מה להיכנס ללחץ.. התחילה ללכת בגיל שנה ו3 חודשים

• בנות תודה לכן

• אני אישית חושבת שעכשיו זה בדיוק הקפיצה בהתפחתחות מהבחינה הזו. קצת סבלנות!!!!

עלייה במשקל בסדר גמור
    פייס: ortal_hori

• אני אוסיף עוד פרמטר: כעת חורף
    אוהבים לישון
    shira

• אתן צודקות השכבות באמת מקשות עליהם! בשבוע האחרון לפני מקלחת אני לוקחת אותו למיטה שלנו מחממת את החדר ונותנת לו להשתולל בטיטול
    הוא אוהב את זה מאוד

• אין לי עדיין נסיון בזה וכל מה שהבנות המליצו נשמע טוב אז אני ישלח מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה