בנות שמנוסות בזה כבר ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

בשעה טובה החודש אני אתחיל טיפול הפרייה ראשון בע"ה!!

הם ביקשו שאני אגיע לקחת מרשמים ב- 17/3 הבנתי שמהיום ה 21 למחזור מתחילים להזריק זה פרוטוקול ארוך
    אז אם קיבלתי מחזור ב 1.3 אני אתחיל להזריק ב 21.3 נכון?
    השאלות שלי הן-
    כמה זמן מזריקים? שבועיים? או יותר?
    מבחינת תאריכים מתי לדעתכן תיתרחש השאיבה וההחזרה?

בתאריך 21,22,23/4 יש לי אירוע ענק!! שאני מפיקה אותו בעבודה
    ורציתי לדעת האם לדעתכן השאיבה וכול השאר יפול לי על התאריכים האלו?

תודה.

3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - שיהיה בהצלחה, טיפול ראשון ואחרון - אמן!
    מהניסיון שלי - פרוטוקול ארוך - מתחילים להזריק שבוע בדיוק אחרי הביוץ. אני הזרקתי 3 שבועות דקא, כשאחרי שבוע אחד קיבלתי מחזור (הגיוני כי זה שבועיים אחרי ביוץ). סך הכל - הזרקתי דקא 3 שבועות, ואחרי המלזור התחלתי מינון של גונל (יחד עם הדקא..). השאיבה מתבצעת ביום הביוץ (גם אוביטרל קיבלתי). אצלי החזירו את העוברים אחרי 3 ימים מהשאיבה. קצת קשה לדייק בתאריכים לגבי האירוע שלך - זה תלוי ביותר מדי גורמים..
  • בהצלחה מותק, הלוואי שתבשרי בשורות טובות בע"ה!
  • בנות עשיתם לי סדר בראש!!
    תודה רבה !!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה