חדר ממ"ד - שאלה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו חדר שינה נוסף שהוא הממד.

כשהייתי בהריון מישהי העלתה פה שמסוכן מאוד להכניס ילדים לחדר הזה לא זכור לי למה.

אני רוצה להתחיל להעביר את נועם לחדר שלו גם כדי שיתרגל וגם כי החדר כל כך יפה שהשקעתי שעות בעיצוב שלו חחח

מה אתן ממליצות לעשות? באמת מסוכן להיות שם? אני מתה מפחד.

העריסה נהייתה לו קטנה ולאחרונה הוא ישן במיטה שלנו וזה מתחיל להיות לא נוח בכלל אבל בכלל!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי דבר כזה הילדה שלי מגיל 8 חודשים נמצאת בחדר שלה היפה שהוא בממד. ולהפך זה החדר הכי מוגן בבית זו דעתי
  • לא שמעתי על דבר כזה אף פעם

אני גם חושבת שזה באמת החדר הכי מוגן בבית ומה יכול להיות מסוכן בו ? אולי הדלת אם נסגרת על ידים ?

אני היתי מעבירה ובכיף הוא יהנה להיות במיטה גדולה ונוחה

• הסכנה היא בגז הראדון שנפלט מקירות הממד שעשויים בטון.

http://www.radon.co.il/%D7%92%D7%96-%D7%A8%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%97%D7%93%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%9E%D7%93

ושיחה שכבר היתה בפורומים האלה לפני כשנתיים-

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=218603

• יש בזה משהו אבל,,,,,מדובר על חדר סגור!!!!!אם את מאווררת והחלון של הממ"ד בכלל לא סגור ורק החלון הרגיל פתוח זה חדר לכול דבר .
    ואם יש לך מזגן בחדר בחדר האטימות של הממ"ד דועכת....הגזים כבר לא שולטים שם ...כי יש להם הרבה פתחי איוורור.ואגב אם באמת יש מזגן-החדר כבר לא ממ"ד -הוא כבר לא מוגן כמו פעם....סתם לידע....
    אני אומרת את כול זה מניסיון.כי עכשיו שיפצנו והכנסנו ריצוף חדש וככשאלנו מה עושים עם החדר ממ"ד?אמרו לנו :
    חבר'ה החדר שלכם כבר לא אטום לגמרי...אם החלון פתוח וגם יש מזגן בחדר אז הרבה אויר רגיל נכנס .....
    אבל,אולי יש לשאול חו"ד יותר מקצועית ולתת לה את כול הפרטים האויבקטיבים לגבייך......
  • אני אחדד את מה שETD אמרה,
    כל עוד מקפידים על אוורור נאות של החדר, לא סוגרים את הדלת.
    ומטאטאים/שוטפים ריצפה לעתים תכופות אז אין בעיה...
    האוורור מפחית את חלקיקי גז הראדון ושטיפת הריצפה כי חלקיקי גז הראדון צונחים למטה כשהם מתפרקים ומתחברים לאבק...
    אז אם מנקים אבק לעתים קרובות הסכנה שברמות הגבוהות של הגז פוחתת...

• ואם במידה וקר בלילה ואין מזגן כמובן.

ואני סוגרת את החלון אז מה?

• אני מאמינה שכמה שעות זה לא קריטי, העיקר שבשאר הזמן החדר יהיה מאוורר עד כמה שניתן כדי שרמות הגז לא יעלו מעבר לנורמה המקובלת...

• עדיין מפחיד ומלחיץ.

החדר קפוא מאוד ואני לא מבינה מי זה שכתב את המאמר שמקום כזה שומר על החדר חם מקור ועל החדר קר מחום.

כי זה ממש לא ככה

ואם יש לנו מזגנית ואני מעבירה לחדר אז זה נקרא חדר רגיל?

• ילדיי ישנים בממ"ד. אני משתדלת לפתוח את הדלת כמה שיותר ונאמר לי שכדאי לשאוב ולא לטאטא.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה