מוקד אקוגני בסקירה מאוחרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב דוקטור, היום ביצעתי סקירה מאוחרת (שבוע22) ונמצא מוקד אקוגני בחדר שמאל,אתמול ביצעתי אקו לב עובר ולא נמצא כלום.. גם בסקירה מוקדמת לא נמצא כלום....איך זה יכול להיות??? אני בת 41 ולא עברתי דיקור מי שפיר, בבדיקת התבחין האינטגרלי התוצאה היא 1:900 ( לעומת 1:65 ע״פ גיל) הרופאה אמרה שעצם מציאת המוקד לא משנה את הסטטיסטיקה, כל שאר הבדיקות תקינות. אני קצת לחוצה אשמח לשמוע את דעתך, תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מוקד אקוגני הוא אחד מתוך רשימה ארוכה של סמנים רכים לתסמונת דאון
    כאשר הוא הסימן היחיד מדובר בתוספת סיכון קטנה, ויש הגורסים בכלל לא, לסיכום שחשבו עבורך בתבחין האינטגרלי - את החשוב במדויק תוכלי לקבל מיועץ גנטי.

אין לי הסבר מדוע בבדיקה אחת ראו ובאחרת לא ראו - זה צריך לשאול כבר את הבודקים עצמם, אבל אם נצפה בבדיקה אחת - אני מניח כי הוא שם, ולא נעלם

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה