מלונית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני עומדת לפני לידת ילדה ראשונה.
    שאלתי היא האם כדאי להשקיע במלונית.
    במה זה יכול לתרום? והאם באמת צריך לשריין מקום מראש?
    רצוי לציין שאני צופה שלא תהיה לי עזרה רבה מאף אחד משני הצדדים.
    תודה מראש,
    קרן
3 תגובות
עמוד 1
  • שאלה טובה. שתלויה בהרבה משתנים...

1. עניין כספי - צריך לבחון
    2. יתרון- הבעל יכול לישון איתך ויש המון פרטיות
    3. תנאים הרבה יותר טובים מחדר בבית חולים (מקלחת פרטית, אוכל קצת יותר נורמלי)
    4. שעות ביקור- לפי מה שהבנתי אין מגבלה על שעות ביקור
    5. "ביות מלא" - אם הבנתי נכון התינוק איתך, כולל בלילות. יש בתי חולים שמאפשרים את הוצאת התינוק בשעות מסוימות, ויש לזה יתרון לפעמים...

בקיצור יש לבחון את כל הדברים האלו. יש מצב שזה משתנה ממלונית למלונית...

תינוק בריא ולידה קלה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני הייתי במלונית באיכילוב והיה מדהים! הייתי 3 לילות
    אכן לא זול ( בחלק מהקופות יש החזר קטן שווה לבדוק)

באיכילוב ובמלונית אפשר להוציא / להחזיר את התינוק איך שבא לך את לא חייבת להגדיר סוג ביות..
    זה נחמד בעיקר שבהתחלה התעוררתי מכל רחש.. ככה בשעות שהוא ישן את ישנה טוב כי את יודעת ששומרים עליו

אוכל מצוין ומזין ולא צריך לבשל.. חדרים מעולים
    הקיצר אני ממליצה

לי זה עזר לבוא הביתה אחרי שיצא לי כמה פעמים להחליף לו אצל האחיות במלונית.. ואפילו קילחתי איתן פעם אחת אז שבאתי הביתה עשיתי את זה בלי בעיה..

אבל מבחינת עזרה זה רק כמה ימים קחי בחשבון שאחרי זה עדיין צריך עזרה בבית ברמה של אוכל נקיון וכו׳ אז אם אין עזרה כזו מההורים שווה לקנות אוכל מוכן ולקחת מנקה לפחות להתחלה..

• OK תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה