לאמהות שילדהם סובלים מדרמטיטיס :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    איתן שלי ממש סובל לאחרונה מדרמטיטס עם אקזמות מגרד נורא ומטופל עם קרם שומני לעור יבש מאוד, קרים טיפולי ללא סטרואידים אטופיקלייר וטיפות פיניסטיל.
    יש מעט הקלה אבל זה לא עובר.
    מה עזר לילדכם ? איך טיפלתם? מישהי מכירה טיפול הומואופטי מומלץ?

אשמח לעזרה
    הלן
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

12 תגובות
עמוד 1
  • אין לי במה לעזור
    רק

• אני ניסתי את כל סוגי הטיפולים האפשריים כולל הומאוםטי וקונבנציונאלי ושום דבר לא עזר. רק הקל ליומיים. כבר לקראת יאוש טוטאלי שמעתי על ד"ר אביקם הראל. מה אגיד לך? מלאך. הוא ישר עשה לי רשימה ברורה מה מותר לאכול ומה אסור. במקביל נתן לי טיפים חשובים מאוד והדבר החשוב ביותר זה שהוא רוקח משחת פלאים שממש באופו מיידי רואים את ההקלה. ולאחר התמדה העור פשוט נהיה חלק. מידי פעם יש לו קצת אגזמות אז אני מייד מורחת מהמשחה וזה עוזר. אני ממליצה לך בחום ללכת אליו. כל יום שעובר הוא סבל נוראי עבור ילדך.
  • לצערנו אין תרופות פלא
    בזמנים קשים אני נותנת ללהב טיפות פניסטיל (בהוראת רופא עור כמובן לא על דעת עצמי)
    מה שהציל אותנו ופשוט נותן לנו שקט (יחסי לחלוטין יחסי) זה כשעברנו להשתמש אך ורק במוצרים של מאמי קר. לא משתמשים בשום קרם, סבון וכו' של חברות אחרות.
    יש להם סבון שמפו מרכך קרם החתלה קרם גוף - כל מה שרק תרצי.
    השיפור הוא לא מיידי אבל לטווח הארוך בהחלט ניכר ההבדל.

ובזמנים ממש ממש ממש קשים עם אקזמות אין ברירה ומשתמשים במשחות רפואיות (מרשם רופא).

מעבר לזה תנסי לשים אדים קרים בחדר זה בהחלט עוזר, ולהקפיד שלא יזיע (אפילו להמעיט בשכבות לבוש ובשמיכה בלילה).

שימי לב ילדים שסובלים מאסטמה של העור בדרך כלל גם סובלים מהזעת יתר ומחום יתר (כלומר חם להם יותר מלילד אחר) - ולכן לא להיבהל אם אוטומטית השמיכה עפה לדוגמא.

לא נעים בכלל, וכמו שאמרתי פתרון פלא אין, הטיפים הקטנים, ניסוי וטעיה, הזמן והנסיון - כל זה מה שמקל - והרבה הרבה הרבה סבלנות וכוח נפשי.

ועל הדרך קבלי
  • chava תודה, אני אבדוק את הנושא.
    סיווני לצערי הרב יש לנו אלרגיה למוצרי מאמי קר, לא התאים לנו כלום ...זה התחיל מזה שלי הייתה אלרגיה לקרם להריון וקניתי גם לאיתן שמפו וסבון ומשחת החתלה וקרם לגוף וזה עשה לו פריחה בגוף וטוסיק אדום ואז עברתי להשתמש בוולדה ומוסטלה והכל עבר כלא היה

• ניסית לתת סלדרין ? (לסולגאר יש) זה תוסף יעיל בטיפול במחלות עור כמו דרמטיטיס ועוד.. אפשר פשוט לנקב את הכמוסה ולמרוח על האיזור המגורה. (מאז שניסיתי את זה עם הבת שלי אני מודה כל יום שהפסקתי עם כל התרופות/מישחות שמכילות סטרואידים שממש הלחיצו אותי. בנוסף לתפריט מוקפד שנטורופת בנה לנו).
  • chava יש תור לרופא רק למאי , אלוהים !!
    איך אפשר להשיג את המשחה שאת קנית , איך היא נקראית ואיפה ??
    אני מאוד אעריך אם תוכלי לעזור לי עם זה ...אני מתוסכלת נורא וכואב לי לראות אותו ככה.

טאטיאנה בת כמה הבת שלך ?? הבן שלי בן תשעה חודשים אני מפחדת להביא לו משהו בלי שהרופא המליץ.
    מי המליץ לך על זה??

• הלן, תנסי להתקשר שוב למזכירה. תגידי לה שהילד שלל בן תשעה חודשים והוא נורא סובל. תנסי לתאר לה את המקרה. היא מאוד קשובה ומאוד יכול להיות שהיא תקדים את התור. תמיד התור שם מאוד ארוך אבל במקרה של תתינוקות הם מאוד קשובים.
  • קודם כל כדי לעשות בדיקות אלרגיה כדי לוודא
    שהוא לא אלרגי לסוג מסויים של אוכל
    ממליצה בחום על המשחה ״אדרמה״ מעורבת עם שיבולת שועל
    או ליפקר קרם לתינוקות שנמכר רק בבתי מרקחת פרטיים.
    למרוח על כל הגוף לפחות 3 פעמים ביום לא להשתמש במרכך כביסה
    לעשות אמבטיה עם מים פושרים ורק אם שמן אמבט בולוניאום או אמול.
    ממליצה בחום על דיקור סיני אם קצת סבלנות זה משתפר.
    תאיר כפי שאת יודעת סובלת קשות בכל הגוף לצערי המחלה מתפשטת כשהיא חווה סוג
    של טראומה למשל לאחר 6 טיפולי דיקור העור שלה היה נקי לחלוטין החכנו לעשות לה חיסון
    והיא מאוד חרדה כשהיא רואה רופאים ואחיות עם חלוקים
    תאיר כצ כך בכתה שמאותו הרגע כל העור שלה התמלא בפריחה ובגרד ועכשיו צריך
    להתחיל שוב סבב של דיקור
    [/center]
  • מקווה שראית את התגובה שלי
    מקפיצה ליתר ביטחון
    [/center]
  • היי עיבלי אני זוכרת את השרשור על תאיר

• [/center]
  • היא בת שנה וחודשיים. הייתי איתה אצל נטורופת.
    אבל אני מציעה שתקשרי לקוו הדרכה של סולגאר להתייעץ איתם 1800-350-333 או שתלכי לנטורופת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה