עלה לי לראש רעיון חולני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל נתפס לי בראש חזק

האם יהיה הזוי
    לתת לנהוראי בבוקר חלב שאוב?
    זה יהיה בריא יותר ממטרנה?
    אני שואלת בעקבות ההמלצה של הרופאה לעבור לסימילאק צמחי
    שהמטרנה גורמת לו להגברת שלשולים.

יש לי בהקפאה כמה שקיות טובות

27 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לנסות אבל לי זה נשמע דוחה

• ברוווור שזה יותר בריא...
    בדיוק היה בתקשורת את המחקרים שמראים שלמרות שחלב אם מאבד ערכים תזונתיים בהקפאה זה עדיין יותר טוב מתחליף

אני בנוסף להנקה שואבת כל בוקר מנה בדיוק בשביל זה- לערבב עם הדייסה בעתיד או לתת לו בבקבוק..

• א. איכס....

• אני בעד ניסויים

אבל שישאר לתהל גם כן?
  • מה אתן אמיתיות!?!?!!?

מה איכס?????????

זה חלב של אמא שלו!!! הוא ינק אותו בגיל קטן מה הבעיה עכשיו?

יתכן שזה באמת לא מתאים לצרכים שלו אלא לצרכים של תהל

אבל לדעתי ממש לא איכס, זה לא שהוא בן 6...!!

• חחחח
    תודה לכולן על התשובות הכנות

• קרן מאמי זה שזה לא מתאים לצרכים לו זה קישקוש ...לא בשביל התפתחות היא נותנת לו את זה הוא ילד גדול ואוכל אוכל של גדולים ככה שזה משש לא משנה אם זה נשאב עבור תהל בגיל חודשיים ...זה הרבה יותר טוב מתמל זה בטוח ...איתמר ינק עד גיל 3 זה גם איכס???? זה חלב אם מה בעיה בזה? מי שלא נראה לה שלא תעשה את זה ...
    שירה אני ממש בעד אם יש לך את היכולת לתת לו בנתיים אז תתני עד שתראי שהשילשולים פוחתים ...אגב זה מאוד עוזר למערכת העיכול יש מין ציפוי שחלב אם עושה במעי אומנם בגיל שלו זו הגנה ממש חלקית כי יש מזונות אחרים שהוא אוכל, אבל עדיין עדיף מכלום ...
    וזה לא סתם עלה במוחך ,כי בפנים את יודעת שזה הגיוני ונכון
  • ואגב , שירה מאמוש
    אל תתנצלי
    הרעיון שלך ממש אבל ממש לא חולני

• תודה

• אני יודעת ממוש
  • הזוי
  • שירוש לדעתי תתחילו להתמיד במוצקים
    זה הפתרון

• אני בגיל הזה עדיין הנקתי את בריאל ולכן זה בכלל לא נשמע לי מוזר
    ובטוח שלא מגעיל. לכי לפי מה שאת מרגישה לנכון!

• לא כל כך מבינה בזה אבל מאחלת לך שנהוראיצו יבריא וישמין כמו שצריך !!! מעבר לכך לא נשמע לי כל כך הזוי
  • הנקתי עד גיל 6 חודשים עד שהפרה התייבשה סופית ולי זה לא נשמע חולני ואיכסה
    זה לא שאת עושה לי עם זה נס-אז הייתי צועקת איכסה:)
    הוא כולה תינוקי בן שנה וחצי.מותר לו.
    עדיף את זה מאשר חלב פרה-זה בטוח.
    וחוץ מזה תנסי ותראי אם זה עוזר.
    אם לא תמיד תוכלי לתת לו מי אורז וזה.

• אני הייתי מנסה במהלך היום ומחר לתת לו שאוב. אם את רואה שאין שיפור אפילו קל אז לקנות 1 של צמחי.

• לא הזוי בכלל, זה אפילו נורמלי
    הערכים התזונתיים אולי שונים, אבל זה בהחלט בריא יותר...
    וזה בסך הכל עד שהוא יחלים מהשלשולים...

• אני נתתי לנתנאל חלב ששאבתי כשניקול נולדה... איכסה זה לא! זה לא מזון העיקרי שלו, זה במקום מטרנה, אז מה רע???? אני ממש בעד!!!!! זה מחסן, מתעכל בקלות ובאמת באמת מקל על כאבי בטן. גם לנתנאל היו שילשולים, ונתתי לו לשתות חלב שלי במקום שוקו של הבוקר חחחח
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • אני נתתי לנתנאל חלב ששאבתי כשניקול נולדה... איכסה זה לא! זה לא מזון העיקרי שלו, זה במקום מטרנה, אז מה רע???? אני ממש בעד!!!!! זה מחסן, מתעכל בקלות ובאמת באמת מקל על כאבי בטן. גם לנתנאל היו שילשולים, ונתתי לו לשתות חלב שלי במקום שוקו של הבוקר חחחח
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • אנסטסיה וכמה מהר זה עבר?

• תקשיבי קטע
    כשהייתי שואבת חלב לליאם תמיד רז היתה עומדת ליידי ומסתכלת
    יום אחד היא ביקשה לשתות

• איכסה? מה איכסה?

• אני מניחה שאין לך מה להפסיד... כמה מטרנה הוא כבר אוכל עכשיו? הוא הרי אוכל בעיקר מוצקים, נכון?
    הלוואי שיעזור לו.

• ממש לא איכס!

אני בעד

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אני לא מבינה מה מגעיל בזה
    זה האוכל שהוא היה אוכל כשנולד
    וכל עוד נשאר לתהלוש אז למה לא

• אני הייתי מנסה. להזיק זה לא יזיק, רק להיפך
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה