היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי מאוד רוצה שנסע לחופש לפני הלידה עד עכשיו מאוד רציתי ועכשיו אין לי כוח ואין לי חשק לזה . אני מרגישה כבדה ומגושמת כל פעם אחרי שאני איתו יש לי התקשויות ולפעמים צירים אז ניסע ולא נהיה ביחד? ללכת לטיול לא שייך כי אין לי כוח ללכת הרבה . אז כל היום נשב בבריכה או בים? בשביל השקט והביחד שלפני הלידה ?
12 תגובות
עמוד 1
הייתי נוסעת בלי לחשוב פעמיים! קצת שקט ורק את והוא לבד לפני הלידה - למה לא? אפילו בלי הסקס זה שווה!
אנחנו בהריון של תהל נסענו לצימר היה לי אישית קצת חסר האקשן והפינוקים כי אסור סוסים ג'קוזי ומסאג' וכו'ל... אבל היה כיף ביחד מרתון סרטים עד הבוקר
ברור שלצאת לחופשה... אחכ זה כבר לא אותו הדבר וגם לא תמיד מתאפשר
תיסעי מאמי למה לא??? שווה לנצל כל הזדמנות !! תהני
מומלץץץץץ תהנו
כן כן לנסוע תנצלי את זה לנוח , לטפח יחסים עם הבעל לצחוק ולהנותתת
בארוררר שליסוע
תיסעי ותהניייי!!!!!! גם אני הייתי בצימר בחודש שמיניי
תסעי ותהני
ברור שלנסועעעע פייס: ortal_hori
אנחנו היינו באילת בערך בשבוע הזה והיה כיף סתם להתחרדן בשמש לקרוא ספר טוב ארוחות רומנטיות