אחרי חופש של חודש.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, התגעגעתי....
    עבר עלי חודש לא מש׳ו.... לקחתי קצת חופש, צברתי כוחות מחודשים (כמה שהצלחתי) והנה אני שוב, לפני הזרעה אחרונה שפותחת לי דלת חדשה לעולם ה-ivf (ומקווה שלא...)
    ועכשיו אני אשתף אתכן במה שעברתי...
    אצלי, תמיד, כשהמחזור עומד להגיע, יש הקדמה של הכתמות ובשבילי זאת החותמת של הנה, גם החודש זה לא יקרה.... אבל בפעם האחרונה משהו מוזר קרה... לא היו הכתמות, לא היו כאבים בבטן התחתונה- שום כלום.... כשהגעתי ליום שבת, אחרי שבוע מורט עצבים ״זה זה, זה לא זה, מה קורה לי בגוף״ החלטתי לעשות בדיקת הריון.... אתן לא תאמינו, היה פלוס!!! כ״כ שמחתי ויחד עם זאת לא ממש האמנתי! אני והבעלול היינו מאושרים, כבר התחלנו לפנטז לאן נעבור דירה, איך זה יהיה, אולי אפילו יש לנו שניים.... כל הלילה לא ישנתי, מחכה כבר לפיפי של הבוקר כי אולי לא ראינו טוב- וגם הפעם הפלוס התנוסס על המקלון בשיא הדרו!!! חיש מהר התלבשתי וטסתי לקופ״ח, בדיקת בטא ממתינה לי על צג המחשב! כשנכנסתי, קשה היה לפספס את החיוך- מאוזן לאוזן, הרי בדיקת הריון לא תשקר על הריון, על חוסר הריון זה משהו אחר...
    כשיצאתי אמרה לי האחות בהצלחה ואני עניתי, הפעם זאת הפעם ויצאתי בדרכי לתחנה השניה!
    כשהגיע תורי להיכנס לרופא הנשים שלי, גם כאן היה חיוך- ואפילו גדול יותר. היו שם סטאזרים, שאלו אותי אם זה בסדר שישארו - ועניתי שברור, ובליבי חשבתי למה לא, הרי אני בהריון.
    כשהרופא התחיל לדבר אז עצרתי אותו ואמרתי בחיוך, נראה לי שאני בהריון, הבדיקה יצאה חיובית פעמיים ואני ממתינה לתוצאת הבטא... אבל בכל זאת באתי שאם אני לא, שיהיה לי כבר את הפרוטוקול, שלא אצטרך להגיע שוב (כבר נגמרו לי התרוצים בעבודה...) ואז הוא ענה וחיזק את הביטחון הלא משהו שלי בנושא, כמעט ואין מקרים בהם המקלון מראה הריון כשאין אחד כזה... תוצאה הפוכה זה כבר משהו אחר. יצאתי עם הוראות להגיע בהמשך לבדיקת דופק- וואוו איזה כייף לי, חשבתי...
    לפני שיצאתי ביקשתי מהאחות שתתקשר אלי כשהתוצאה של הבטא תגיע כי ברור שאני בהריון- היא רק תגיד לי כמה....
    ובצהריים טלפון ממס׳ חסום, בלי לחשוב פעמים, לקחתי את הטלפון ועניתי.
    ואז הגיעה הבשורה המרה.... אני מצטערת אבל את לא בהריון! חשבתי שעולמי חרב עלי, כל הפנטזיות, ההתרגשות, האושר המיוחד הזה- הכל נעלם ברגע! כ״כ רציתי לבכות, לברוח הביתה, להיכנס למיטה מתחת לפוך ולא לצאת משם עד יעבור זעם.... (לא באמת יכולתי, הייתי בעבודה והייתי צריכה לחזור למשרד עם פוקר פייס, כאילו התקשרו אלי עכשיו מסלקום ושאלו איך השירות...)
    בערב, כשנגמר היום המסוייט בעבודה, התחיל היום המסוייט שלי עם עצמי... נכנסתי לאוטו ובכיתי כמו ילדה....כל הדרך הביתה הייתה מטושטשת (כמה דמעות היו שם....), איכשהו הגעתי הביתה בשלום... וכמו שתכננתי מקודם, נכנסתי למיטה ובכיתי את נשמתי עד שנרדמתי....
    יום למחרת, כשהתעוררתי, אספתי את עצמי וחשבתי- זכיתי להיות חצי יום בהריון, ההרגשה הייתה נפלאה, גם תורי יגיע , אם לא החודש- אז חודש הבא!
    בסופו של דבר נאלצתי לקחת חודש הפסקה בגלל ציסטה גדולה ולא מוזמנת ובדיעבד, זה היה חודש מבורך ! ואולי, מי יודע, הריון ספונטני החודש ?....
    היום הייתי אצל הרופא וקיבלתי פרוטוקול חדש ואחרון !
    ובנימה אופטימית זו, אני מאחלת לכל מי שמצפה ומנסה, שההריון יגיע אלינו במהרה!!!

Boten
13 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כל כך הבנתי סיני מותק אז למה בדיקה הייתה פעמיים חיובית ? עוד לא שמעתי כזה דבר , תמיד זה הפך ?

/]
  • יש דברים שלעולם לא נבין....
    כנראה שהבדיקה שקניתי, שהייתה הכי יקרה אגב, היא כמו מקלון הזהב שהורידו מהמדפים מאותה סיבה בדיוק...

Boten
  • ואווו בובה נשמע ממש ממש לא קל!!!!
    שולחת לך המון
  • ריגשת אותי מאוד! שולחת לך חיבוקים וחיזוקים ומקווה שעוד החודש תספרי על חיובי (אך הפעם לא בטעות).. גם לי היה מצב דומה של שבועיים איחור עם כל התופעות הרלוונטיות ובסוף התברר שזה היה כימי:( מאוד קשה לאסוף את עצמך אחרי מקרה כזה אבל שמחתי לקרוא שהתייחסת לתקופה שקודמת לרופא.. בהחלט אין דבר מושלם מזה!!!
  • וואו סיני איזו חוויה מטלטלת! אני הייתי מתפרקת לחתיכות נראה לי... כל הכבוד לך על שאספת את עצמך מחדש והרמת ראש!!! אמן וזה היה פרומו לסרט שיגיע ממש ממש בקרוב :) נשיקות

• אוראלי, זה היה מספיק זמן אחרי האוביטרל...

אושרית וגסי, תודה, הלוואי וזאת הפעם האחרונה לסשן הזה...

Boten
  • לא רוצה לפתח ציפיות..
    אבל אם המחזור עדיין לא יגיע בימים הקרובים, יש מצב שיש טעות בבדיקת דם? [
  • לא מאמילה, אני כבר חודש אחרי....

Boten
  • וואו, מתוקה
    הרגשתי שנכנסתי לסיפור שלך

מצטערת לקרוא
    מאחלת לך שתחווי את אותה התחושה כבר החודש, באמיתותה

• הלוואי, תודה....

Boten
  • עברת חוויה מטלטלת רגשית ומאוד לא פשוטה!! אני שמחה שבירת להסתכל קדימה, איך מגשימים את החלום ולא לשקוע בדיכאון(כמו שכולנו רוצות לפעמים לעשות).
    מאחלת לך הריון במהרה, ושולחת אלפי חיזוקים!!!!!

הרי אין מצב שלא, כולנו נהיה בהריון יום אחד!!!!!!! :)))))

נשיקות
  • קראתי את ההודעה שלך והתאכזבתי יחד איתך
  • אתן מדהימות אחת אחת!
    Boten
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה