היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכרה שלי שאלה אותי (כי אני יותר מבינה ממנה במחשבים shira
10 תגובות
עמוד 1
ממש לא צריך לפתוח כרטיס חדש, היא יכולה לשנות את שמה חופשי ומכמה שבא לה
אפשר לשנות שם אבל לא באופן שיטתי יש הגבלה בזמנים שאפשר לשנות. ואז לפעמים הוא מבקש פרטים כמו נייד כדי לשלוח לך קוד.
יש אפשרות בהגדרות לשנות לחברים בלבד ודבר נוסף לעשות שאי אפשר למצוא את הכרטיס שלך מי שלא חבר שלך. שגם אם את ברשימה של מישהו אז לא רואים אותך
שיניתי אחרי החתונה, הוספתי את שם המשפחה של בעלי. אפיל לפני ששיניתי בת"ז.
אולגוש,איפי וקרנוש shira
אפשרי להצחיק אתכן כאן? shira
יש אפשרות לשנות שם, אז הוספתי את השם של בעלי. נשארתי באותו חשבון בפייסבוק, רק ערכתי את השם. בת"ז, אגב, הורדתי את שם הנעורים שלי. לא צריכה את הסרבול של שני שמות, מה גם שאני לא אוהבת את השם ההוא באופן מיוחד. ועוד יש לי שני שמות אמצעיים, אז אוי ואבוי אם הייתי מוסיפה שם משפחה... כי אז היו לי 5 שמות! בפייס שמרתי את שניהם כדי שיהיה קל לחברי עבר לאתר אותי. אם את רוצה מחר אנחה אותך איך משנים שם. אני לא מול מחשב כרגע. לילה טוב!
קרנונה shira
שלבים:
1. להיכנס להגדרות (אייקון של גלגל שיניים בצד למעלה). 2. להקליק על "הגדרות חשבון". 3. מופיעה רשימה, הראשון ברשימה זה "שם". באותה שורה להקליק על "עריכה". 4. למלא שם פרטי/אמצעי/משפחה כמו שרוצים. 5. למלא את הסיסמה של הכניסה לפייסבוק במקום המיועד. 6. להקליק על "שמירת שינויים".