אמהות לילדים עם שיער :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעיקר אמהות לבנות......כמה שאלות:

1. מתי התחלתם להשתמש במרכך (מבחינת אורך השיער לא גיל הילד)? ואיזה? מרכך של גדולים?
    2. בבוקר כשצריך לאסוף את השיער- איך אתן עושות? הילד/ה לא מתפרע? אני נותנת לעופרי משהו להתעסק איתו ובד"כ עושה לה 2 קוקיות אבל מסתבכת קצת כי היא זזה מלא!
    3. מי שעושה קוקיות- איך אתן עושות את השביל בהתחלה?? אני כבר לא מצליחה עם האצבע, יש לה יולתר מידי שיער... (555)
    4. איפה / איך אתן מאכסנות את הקוקיות גומיות סרטים וסיכות? (אצלי זה מחולק בשקיות, שקית גומיות שקית קוקיות שקית סיכות..אבל זה כבר לא נוח. רעיון?)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

11 תגובות
עמוד 1
  • לא שמה מרכך. כן שמה לפעמים את הקרם לשער של סרקל - מעולה
    פייס: ortal_hori

• אני משתמשת במברשת שיער ברור

• למה לא מסרק??
    פייס: ortal_hori

• לאלין שלי יש שיער מתולתל למטה אז אני חושבת שכבר לא הצלחתי לסרק התחלתי להשתמש במרכך
    אני משתמשת בסרקל השמפו וגם מרכך סרקל
    בבוקר היא יודעת אין ללכת לגן בלי לסרק שיער ולעשות כל יום תסרוקת אחרת היא יושבת בשקט
    השביל אני עושה עם מסרק ככה יותר נוח
    לנו במקלחת יש סלסלה גדולה של קוקיות סיכות מלא אביזרי שיער
    וגם אמה נולדה בלי עין הרע עם הרבה שיער אז כבר מעכשיו אני שמה לה סיכה בבוקר
    מאמי ולגן אני שמה לה ספריי רוזמרין של מורז בלי זה לא יוצאים מהבית

• 1. עוד לא משתמשים במרכך (אבל יש מרככים לילדים ללא דמעות)
    2. לא מתפרע, אבל אם מפריע לי אני פשוט אומרת לו שלא יזוז
  • לא משתמשת במרכך (אומרים שזה לא טוב לנשירות)
    אני עושה לה או חצי אסוף למעלה או צמה אחת או 2 צמות
    כשאני עושה 2 צמות אני עושה שביל באמצע עם מסרק ולא עיפרון

• לנו אין יותר שיער
    פחות צרות על הראש
    (משחק מילים שכזה הא הא הא)
  • מרכך של סרקל- אני אוהבת את התחושה אחרי מרכך

יש לי קופסא עם כל הגומיות

שביל בעזרת מסרק קטן

היא זזה מלא ולא מאפשר אז לפעמים אני מוותרת ועושה קוקו גבוה מרושל

• חחחחחח אמנם שלי בן אבל יש לו שיער ארוך מאווודדדד.. אמנם תלתלים אבל כשרטוב מגיע כמעט לאמצע הגב
  • לא שמה מרכך בנתיים . רק שמפו של סרקל .
    ולא אוספת לה כי היא שונאת גומיות
    מידי כמה חודשים גוזרת לה פוני

• 1. מתי התחלתם להשתמש במרכך (מבחינת אורך השיער לא גיל הילד)? ואיזה? מרכך של גדולים?
    ברגע שהשיער התארך והתחילו הקשרים התחלנו להשתמש במרכך של סרקל. לבריאל יש שיער דק (בעובי) וגלי מהאמצע...

2. בבוקר כשצריך לאסוף את השיער- איך אתן עושות? הילד/ה לא מתפרע? אני נותנת לעופרי משהו להתעסק איתו ובד"כ עושה לה 2 קוקיות אבל מסתבכת קצת כי היא זזה מלא!
    אני מסרקת ואוספת לה אחרי החפיפה ומסרקת ומסדרת שוב בבוקר לפני הגן. אם לא, כל השיער שלה יהיה שוונצים ויהיה קשה לסדר אותו. היא לא זזה ולא מפריעה - היא מתה על תסרוקות.

3. מי שעושה קוקיות- איך אתן עושות את השביל בהתחלה?? אני כבר לא מצליחה עם האצבע, יש לה יולתר מידי שיער... (555)
    עושה שביל/זיגזג עם מסרק שפיץ.

4. איפה / איך אתן מאכסנות את הקוקיות גומיות סרטים וסיכות? (אצלי זה מחולק בשקיות, שקית גומיות שקית קוקיות שקית סיכות..אבל זה כבר לא נוח. רעיון?)
    שומרת בקופסה במגירה של השידה שלה בחדר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה