מי אני? - שיתוף אישי (בעקבות העבודה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני היא חסויה מודאגת. למי שזוכרת את ההודעות ההם.

קוראים לי שלי ונולדתי למשפחה אוהבת וחמה.
    בגיל 7 חודש גילו שיש לי מגבלה (חירשות).
    את כל חיי העברתי בסביבה שומעת ולמדתי בבית ספר משולב.

בגדול הייתה לי ילדות מקסימה.

גדלתי כמו ילדה רגילה לכל דבר. מעולם לא התחייסו אלי אחרת.
    בגיל 21 עברתי ניתוח בבני ציון ניתוח שעזר לי לשמוע.

הכרתי את בעלי... ומכאן הכל היסטוריה. התחתנתי והולדתי ילד מקסים בריא ושלם תודה לאל.

יצאתי לחופשת לידה - וכשחזרתי גיליתי שהכל השתנה וזאת בגלל המגבלה שלי.
    לא הבנתי מה קורה פה והתאפקתי כל כך לא לבכות. שתקתי ולא ידעתי מה להגיד. ושהמנהל שלי שאל אם הכל בסדר עניתי שכן והלכתי לשבת בצד.
    הלכתי הביתה ולא הפסקתי לבכות. בכיתי ובכיתי.

7 שנים אני יושבת באותו כסא עושה את העבודה שלי ודואגת שהעבודה תתקתק למרות המגבלה. ואכן כך היה.

כשיצאתי לחופשת לידה הוא בדק שוב ושוב אם אני חוזרת ושהוא מחכה לי ושמקום העבודה שמור לי והיא רק המחליפה.

הגיע למחלקה שלנו מנהל משאבי אנוש חדש שלא טרח אפילו להכניס אותי אליו לשיחה לנסות להכיר ולהסביר לי מה השתנה כאן או לפחות לתת לי תפקיד אחר במשרד מסודר. הם ידעו שאני חוזרת. והיו צריכים לדאוג למקום בשבילי.

למחרת יום שני חזרתי ודיברתי עם המנהל שלי שפתאום התחמק ואמר שזה לא בגלל השמיעה שלי ואמר שיש תוכנית ושלא ידאג ושאני אהיה סבלנית חודש חודשיים אבל הרגשתי שאני מתפוצצת מבפנים.
    המחליפה שלי כל הזמן מחפשת הזדמנות להישאר איתי לבד ולבקש סליחה ושכל המצב לא נעים לה בכלל. שכל הסיטאוציה מגעילה.

ישבתי איתה והסברתי לה שהיא לא אשמה שכל ההנהלה אשמה. צורת ההתנהלות שלהם דפוקה.

תנו כבוד תנו יחס דברו ותסבירו מה הולך פה. אני בינתיים מגיעה למשרד שלי ויושבת בצד. לפעמים עוזרת פה ושם. אבל בעיקרון המקום שישבתי לפני 5 חודש מאחורי השולחן שלי הוא המקום של המחליפה שלי. ואני יושבת בצד.

אני כל כך כועסת... אני כל כך זועמת שאני לא יודעת איך לאכול את כל זה.
    שקלתי ברצינות להגיש מכתב התפטרות על הרעת תנאים. שקלתי ללכת עם זה עד הסוף בבית משפט.
    שקלתי לשתוק ולראות מה הולך השבוע ואם יש באמת שינוי כמו שהמנהל שלי אומר.

אבל!!! איפה המנהל הישיר שלי? זה שמחליט על כל דבר פה? למה הוא לא עשה לי שיחה? למה הוא לא ניסה להכיר אותי? לדעת מי אני?

דיברתי עם ועד העובדים והם מתחננים שאני לא אעשה כלום שהם ידאגו לי שלא ייתנו לאף אחד לפגוע בי

אבל הם לא מבינים שהפגיעה נעשתה כבר. אני פגועה עצובה ולא יודעת מה לעשות כבר. אין לי כוח להלחם כל פעם על המקום שלי על מה שאני ועל מי שאני.

הם מנסים למצוא לי תפקיד במחלקה אחרת יותר טובה אבל הם לא מבינים שהכל נהרס. היו יכולים לסדר את זה אחרת אבל במקום נתנו לי תפקיד "העוזרת הקטנה" - אני אמורה לשבת ולחכות שכל אחד יקרא לי מכיוון שלו לעזרה.

אני כועסת זועמת ויכולה להמשיך מכאן ועד מחר

21 תגובות
עמוד 1
  • קודם קבלי

• שלי, אני גאה בך על הפתיחות !!!!!!!!!
    לגבי העבודה, בעלי עובד במשרד התמ"ת הוא חוקר דיני עבודה ומטפל בדיוק במקרים כאלה של חולירות......... אם את רוצה ייעוץ או כל דבר אחר רק תגידי
  • יוא מותק ....גרמת לי להעלות דמעות...אני כ"כ מבינה אותך.
    אני דווקא לא בדעה של להתפטר וללכת לחפש עבודה אחרת.
    אין לי מושג במה את עובדת אבל היום המצב בשוק לא טוב בכלל......ואם את רוצה משכורת אל תכניסי את עצמך למצב שהרבה הרבה מבקשים כבר לצאת ממנו ומהר....
    כן,כן ,כן תנסי לחפש עבודה על שקט ותמשיכי במקום עבודתך...תראי איך דברים יתנהלו..יתפתחו .
    ואגב אני מאוד בעד לפנות לועד העובדים(מדובר בבנק) ולהגיש תביעה יש לך את כול השכויות לכך....ואל תשמידי עובדות.
    אם את צריכה עוד משהו אני כאן.....
  • אז עכשיו ראיתי את הודעה שלך..
    בובה אני כל כל גאה בך
  • בובי את מדהימה!
    קודם כל, כל הכבוד על הפתיחות, זה לא מובן מאליו.
    ושנית, אין לי ספק שאת עושה ועשית חיל בעבודה הזאת!!!
    אני זוכרת את השיחות שלא התחשבו בך עוד במהלך ההריון
    כשהיו שולחים אותך עם כאבי גב ובטן ענקית למדוד ידנית את מדי האוץ ברכבים...
    ושלמרות כל הקושי לא הרמת ידיים ולא ויתרת ועדיין הלכת ועשית...
    עובדת כמוך קשה למצוא בימינו, אני בטוחה בזה!!

אל תתני לשינוי הזה לדכא אותך ואל תתני להם לצאת עם היד על העליונה
    קודם כל ועד המקום משקשק עכשיו כי את בהחלט יכולה לתבוע אותם על הרעת תנאים בעקבות המגבלה שלך
    וזה סיפור שאני בטוחה שאף אחד לא רוצה להכנס אליו, לטובתם...
    אז העצה שלי היא לאגור את הכוחות וכן להתמודד עם זה וכן להתעקש על תפקיד טוב יותר!
    אין להם שום זכות לרמוס את התנאים שלך בעבודה ובעקבותיהם את מצב הרוח שלך...
    בסופו של דבר עבודה זה חשוב, זה כסף הביתה...אבל שום עבודה לא שווה את העצבים והדמעות
    קחי את עצמך בידיים ותראי להם מאיפה משתין הדג!!!

• ריגשת אותי עד דמעות!
    מקווה מאוד שבעבודה הסתדרו הדברים כמו שאת רוצה
    את מדהימה!
  • תודה לכולכן...

• קודם כל אני גאה בך המון על כל מה שאת את אמא מדהימה ואישה חזקה

• אל תוותרי.

תבדקי מה הזכויות שלך ותלחמי עליהן עד הסוף!

את לא מבקשת מה שלא מגיע לך... ואל תסכימי שיבזו אותך ככה...

בהצלחה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שלי
  • אהובה שלי
    את יודעת כמה אני אוהבתותך
    אמרתי ואחזור שוב - את מיוחדת במינה!!!
    הקושי בשמיעה לא עושה אותך להיות עשירית פחות!

וגמני חושבת שאת צריכה לעמוד על שלך.
    מגיע לך יותר!
    מאחלת לך שהכל יסתדר במהרה

• קרעת אותי ..
    אל תוותרי להם , לא מגיע לך היחס הזה
    אחרי שבע שנים שהשקעת .
    שולחת אלפי חיבוקים
  • היי שלי, הצטערתי לשמוע זה באמת עוול מה שעשו לך. את נשמעת כמו מישהי חזקה שעבדה הרבה וקשה כדי להגיע למקום שאת נמצאת בו ולכן אני אומרת לך אל תוותרי! בשום פנים ואופן! נשמע שבעצם הכל התגלגל עקב החלטה של אדם אחד עם יותר מידי כוח ופחות מדי הגינות ושכל שאר האנשים שמכירים אותך ומכירים בכישורייך אינם חלק מההחלטה ואינם תומכים בה. כך שאף אחד לא יכול לטעון שההחלטה הזו נובעת מכך שאינך מבצעת את תפקידך כנדרש. יקירתי יש לך את כל מה שאת צריכה. פני קודם כל לוועד העובדים, תודיעי להם שאת מתכוונת לדרוש את משרתך חזרה ואת מצפה לתמיכתם. תבדקי מי בחברה בה את עובדת ממונה על אותו מנהל ופני אליו. תעשי את הכל בזמן שאת מתייעצת עם משרד התמ״ת בעניין ובמידה ובחברה לא יבינו את המצב בו את נמצאת וישכילו להחזיר את המצב לקדמותו תבחני את האפשרות להגיש תביעה רשמית. וודאי שיש לך את התמיכה של המנהל שמכיר אותך והצוות שלך. זה בהחלט יכול לעזור. ותמשיכי להיות חזקה! לכולנו זה קשה, וכולנו נוטים לוותר מבלי שום קשר למצבנו הפיזי. תוציאי את זה מהמשוואה. אם כבר אז יש לך ״פור״ רציני על כל השאר...
  • מסכימה עם כל מילה של שמש אהובתי היקרה.

יש שכאו שני דברים לא חוקיים - הפלייה בעקבות מגבלה והרעת תנאים בניגוד לחוק עבודת נשים המחייב אותם להחזיר אותם למקום העבודה שלך בתום חופשת הלידה!

הייתי קוברת אותם בעודם חיים עם כל התקדימים המשפטיים שקיימים. ולא, לא הייתי מוותר. הם נבלות!!!!!! שישלמו!!!
    פייס: ortal_hori

• לא היה לי מושג שאת החסויה בפייס מעולם לא דיברנו על זה
    אני לא מבינה את הבוס שלך למה שיעשה דבר כזה הרי עשית עבודה מצויינת
    עובדה שתמיד שאל מתי את חוזרת
    [/center]
  • מסכימה עם הבנות,
    תהיי חזקה ותעמדי על שלך.
    את מדהימה, מאחלת לך שדברים יסתדרו בשבילך לטובה,
    בדיוק איך שתרצי

• מודה שהיה לי תחושה שזאת, אם תרצי בפרטי אספר לך למה.
    לגבי העבודה, אני בגישה של לא נשארים איפה שסובלים.
    נכון לכרגע את צריכה ללכת לבוס שלך, לשפוך בפניו את הרגשות, את זה שנפגעת, את העובדה הבסיסית שזה פשוט לא חוקי ומעבר לכל זה - לא ראוי!

קבלי
  • אני בשוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה באמת הרעת תנאים
    שימי לב שמבחינה חוקית אמורים לשמור
    לך את תפקידך עד חצי שנה
    ואת חזרת לפני .

אני ממש הייתי מתרגזת

מאמי , את לא צריכה להפגע
    יש בכל מקום שינויים ארגוניים
    אבל בהודעה מראש ובזימון לשיחת מנהל לפחות

את יודעת מה אני חושבת עלייך

אוהבת אותך
  • את מקסימה ואמא נהדרת
    לכי איתם לבית דין לעניני עבודה על הרעת תנאים ותזמברי אותם
  • תודה לכולכן על התגובות החמות על ההבנה ופשוט על זה שאתן כאן תמיד...

• שלי אהובה, גרמת לי להצטמרר ולדמעות שעומדות בעיני, מאוד כואב לי לשמוע שזו ההתנהלות בעבודה שלך, זה מכעיס אותי מאוד ! לכל אדם מגיע היחס והכבוד הראוי באשר הוא ! מקומם אותי מאוד כל הסיפור הזה!!!
    למה שלא תלכי למנהל הישיר שלך ותשאלי אותו ישירות מה קורה ??? שיגיד לך בפנים את האמת !

את בחורה מקסימה ומתוקה ולא מגיע לך מה שאת עוברת ! אל תתני לזה להשפיע עלייך בבקשה, זה לא שווה את זה, בטח שלא את העצב והדכאון שישפיע על נועם גם.

שולחת לך
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה