חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שאני חוזרת הבייתה....

ומה שהכי בא לי לעשות זה לצרוח אוףףףף למה????

העניין הוא כזה

אני חזרתי ללימודים וחמותי הייתה אמורה לשמטר על הקטנטן שלי
    באו לבקר כמב פעמים והוא פשוט לא מוכן ללכת אליה... צורח את נשמתו (והוא ילד מקסים הולך לכל אחד בדרכ)
    היא ניסתה להאכיל אותו אותו והוא צורח בכח הכוח היא דוחפת לו את הבקבוק לפה בכח ובעלי יושב ליד ולא עושה כלום (כי כמובן שהוא לא מסוגל להעיר להם) עד שהתעצבנתי ולקחתי אותו ועוד מה אומרת לי החצופה " אני רואה שגם אצלך הוא לא רגוע" כמובן שעניתי לה שאצלי הוא תמיד רגוע..
    מאז כל פעם שהיא מרימה אותו צרחות... ומיותר לספר גם שהיא לא יודעת להחזיק אותו... פעם אחת הרימה אותו מהספה בלי תמיכה בראש וכל הראש נשמט אחורה... ולא עניין אותה בכלל.

בקיצור בעלול עוזר כשאני בלימודים ולוקח חופש לטפל בקטנטן בבית... אבל תמיד קורא להורים שלו וזה ממש מעצבן אותי.. ביקשתי ממנו שלא יתן לאמא שלו להאכיל אותו כי פעם קודמת הוא הוציא הכל אחרי שדחפה לו את הבקבוק בכוח לפה
    ועכשיו כשאני בלימודים הוא ישר נתן לה... ברור שהתעצבנתי וצעקתי וממש הרגשתי בגידה באמון... איך אני אמורה להשקיע בלימודים ככה?!?!

רבתי איתו ממש וצעקתי הרבה ואמרתי הרבה דברים...

הייתי חייבת לפרוק לפני שאני חוזרת הבייתה

8 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש, מחבקת

• אני מסכמת את הכל בעניין של אנרגיות.
    התינוק שלך נבון ובצדק לא רוצה יחס משפיל שכזה,שידחפו לו בכוח אוכל לפה.
    מה?! צריך לתקתק מהר סידור? מי ישלם אח"כ את המחיר? ההורים באותו-היום בלילה ואח"כ במזג..אז תודה,אין לי כוח לקיצורי-דרך ול"עזרה" שכזאת.

אם אין-סבלנות לטפל בנכדים,אז לא-צריך..שיבואו לבקר וזהו..

גם היחס שלי לחמותי בהתאם יהיה במדוייק לאיך שהיא מתייחסת אלינו כעת.
    היא פולניה קרה וקשוחה בדרך-גידול הילדים,כי אין לה כוח וסבלנות.
    אני מבטיחה לך,שגם לי לא תהיה סבלנות וכוח אליה כשהיא תזדקן.
    היא אוהבת לשמור על הכוחות שלה,לא לעזור ולא ליילד מעצמה סבלנות ורכות, אז יחס גורר ויגרור יחס,כשילדיי יגדלו ולא-אזדקק לעזרה ממנה.

סליחה,שהתחממתי כעת בעצבים, אך זה מה שאני חשה כלפי סיטואציה שכזאת..
    מה הוא עשה לה התינוק הרך,התמים והטהור הזה..למה לגדל אותו,כמו שגידלו אותה והיא את ילדיה??? למה??
    בשביל זה בעלי בחר בי,זאת הסיבה,היום אני יודעת,כי אני מגדלת אחרת את ילדותיי,עם המון חמימות ואהבה..
    אז נכון,עם שירה צריך סבלנות עם האוכל: יכולה לשתות רק 60 סיסי ואח"כ הפסקה ושוב להמשיך..ואבל יש שיפור,כי היא גדלה וחמסה,כבר יותר בעניינים.
    ועם נעמה זה בכלל אתגר,כי היא רזונת..וגם איתה ישנו שיפור עצום,חמסה. רק סבלנות!
    ומי אמר,שאין צורך בסבלנות כהורים?! כולם יודעים שזה המצרך הכי חשוב בגידול ילדים! עם חום ואהבה! אז זה החשוב,שאת מעניקה לילדך חווית-אוכל נעימה ורגועה!
    shira

• תודה לכולכן.... לא דיברנו אבל יהיה בסדר.

עוד מעט אני מכניסה את ליאב לגן ואז לא צריך שאף אחד ישמור עליו.

אחד מהדברים שהכי מעצבנים אותי זה כל התכנונים שלהם בלי שאדע... אבל בסוף אני יודעת מזה ולא אוותר

• חמותי מקסימה ומלאה כוונות טובות, אבל מה? לפעמים היא ממש מקובעת בדרכים שלה שלא מתאימות לי בכלל. אני אומרת לה שאני רוצה שיהיה כך וכך ולא אחרת, ואם קשה לה היא לא חייבת לשמור עליה בכלל. כשבר הייתה בת כמה שבועות גרתי אצל חמותי והיא הייתה משגעעעעעעעעעעעת אותי! עשתה מה בא לה!!

• קודם כל ענק!

שנית, מקווה שלא תביני אותי שלא נכון, לדעתי כדאי שתבדקי או לפחות תיתני את הדעת לאפשרות שהילד מגיב לסלידה שלך מחמתך, ככל שהיא קיימת.

אם אני מבינה נכון, מדובר בילד בן 4 חודשים. את העולם כולו, הוא מרגיש דרכך.
    אם לך יש יחסים טעונים עם חמתך, הוא מרגיש אותך וכשלך לא נוח ולא טוב לך ואת עצבנית, גם לו לא נוח ולא טוב לו וגם הוא... עצבני.

עכשיו, עם המידע הזה תעשי מה שאת רוצה. אם באמת את רוצה שהיא תשגיח על הילד, את צריכה לנסות ולפתור את הפלונטר שיש לך איתה.

• מתוקה... קבלי מלא
  • בעעעעעעעעעע איזה מעצבנתתתתתתת
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה