היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם בעלי מאד מפונק, לא אוכל שאריות של יום קודם ורוצה רק ארוחה בשרית, לא מרקים ולא חלבי אני מכינה: שניצלים גולאש מוקפץ קציצות בשר ברוטב אדום או צהוב קבבים פרגיות בתנור עוף בתנור ספגטי בולונז
אני ממש לא מבשלת כל יום...בעלי חוזר מאוחר בלילה אז הוא אוכל בחוץ..לעופרי אני מכינה ומקפיאה..
רעיונות: פסטה עם נקניקיות פסטה עם גבינה ושמנת תפוחי אדמה עם גבינה ושמנת קוביות תפוחי אדמה עם שמן זית ושום עוף במלח פנקייקים חביתות עם גבינה ביצה עין לצד סלט שקשוקה
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
אני משתדלת לבשל כל יום שאנחנו צהריים בבית מבחינת ויטמינים וטיב האוכל אתן לך כמה רעיונות
חזה עוף ממולא קונים פרוסות של שניצל, מורחים בצל מטוגן/פירה/ירקות וכל מה שבא לך מגלגלים, טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים.
פתיתים ושניצלים מוקפץ פסטה בולונז וקציצות בשר דג בתנור דגים ברוטב קוסקוס ועוף עוף ותפו"א בתנור מרק אפונה מרק עדשים מרק ירקות אורז מוקפץ עם ירקות ושווארמה נודלס קציצות בשר בלחמניה בשר ובטטות בסיר לחץ