צירים מוקדמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, בתקופה האחרונה הרגשתי התקשויות ברחם, ביום א' נסעתי בערב לבי"ח ובבדיקת מוניטור התברר שיש לי צירים, הצירים התרחקו אחרי שקיבלתי עירוי.

כמו כן החליטו לאשפז אותי להשגחה ובמקביל נתנו לי כדורי פרזולט 3 פעמים ביום עד לשבוע 34. חשוב לציין שצוואר הרחם נצפה סגור וארוך כ - 38 מ"מ
    אתמול שחררו אותי אחרי שראו שבמוניטור אין פעילות רחמית .
    ביקשו שאנוח שבוע בבית ואז אחזור לבדיקת רופא מטפל.
    אני עובדת כמורה, כל יום כשש שעות על הרגליים ובתום יום עבודה מרגישה לחצים וכאבים. שאלתי היא האם צירים מהסוג שאני חווה יכולים להשפיע על צוואר הרחם ולגרום להתקצרותו. האם עליי לדאוג ולבקש מהרופא שמירת הריון?
    כמו כן בהריון הקודם (הריון תאומים) הייתי בשמירת הריון משבוע 23 בעקבות צירים מוקדמים והתקצרות צוואר הרחם. הייתי באשפוז כ - 3 חודשים לסירוגין ובסופו של דבר ילדתי בשבוע 35. אני יודעת שמדובר הפעם בהריון יחיד אבל עדיין חוששת שהדבר יחזור על עצמו.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

צירים יכולים לגרום לקיצור של הצוואר, אלו שהיו לך עד עכשיו לא גרמו לזה ואי אפשר לדעת האם יהיו שוב צירים והאם אז יגרמו לקיצור של הצוואר.

לאור עבודתך ניתן לבקש שמירת הריון, אבל בכל מקרה כזו מאושרת (אם מאושרת) רק אחרי חודש של ימי מחלה. ייתכן גם שאם לא יחזו הצירים ואורך הצוואר יישאר תקין אז לא יהיה צורך במנוחה ו/או שמירה מעבר לשבוע הקרוב

האם קבלת זריקות להבשלת ראות העובר ?

לאור הנתונים אני לא חושב שאת צריכה להמשיך טיפול בפרסולאט עד שבוע 34 - התייעצי על כך עם הרופא שלך.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה