אפשרי חיבוק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שרובכן קראתם הייתי בערך שבוע בבית חולים עכשיו קיבלתי טלפון מאחת הגיסות שלי שאמרה שזה לא יפה שלא עידכנתי אותם על כך והמשיכה לקטר על כך שהיא ועוד גיסה לא ידעו.
    אז שאלתי אותה אם היית יודעת הילדים שלי היו ישנים אצלך? היא עונה: לא איפה יש לי מקום היית שולחת את הבנות הגדולות שישנו אצלי עם הילדים? היא עונה לי לא כי יש לך אינטרנט אז הסברתי לה שהלפטופ לא בבית אלא בחול אצל בעלי ובמחשב הרגיל יש הגבלות היא עונה לי עדיין לא הייתי שולחת לך את הבנות לעזרה אז אמרתי לה אז למה אני אמורה להגיד לך שאני מאושפזת? סתם שנדע
    העניין הוא שהיא מתקשרת רק שהיא צריכה משהו או לקטר על חמותי
    מה שהכי עיצבן אותי זה מאיפה החוצפה שלה לבוא בטענות? וחוץ מזה היא יכלה להרים טלפון
7 תגובות
עמוד 1

• גיסות.

• תאמיני לי גיסים יותר גרוע מחמות

• גולי מה שנכון נכון
    העזרה היחידה היתה לי אתמול מאחיינית שלי כך שעד שבעלי יחזור אין לי עזרה אבל ב"ה הילדים עוזרים קצת

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה