כל מי שמכירה אותי היטב - נא להגיב מהר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בתחילת השנה דיברתי עם חברה מהכיתה שגם לה ילדה בגיל של בר על ילד נוסף והחלטנו שהכי כייף ביחד.

היום היא אמרה לי שהיא מתכננת להתחיל לנסות כבר החודש כדי להספיק ללדת לפני סוף הלימודים הפרה-קליניים. במאי של שנה הבאה כבר נכנסים למחלקות לסבבים ויותר מסובך להיות בחופשת לידה (גורר דחייה של סיום הלימודים בשנה).

לאור כל הסיפור שלנו, עכשיו שבעלי כבר מצא עבודה קרובה ועבר לצפת:

להיכנס עכשיו להריון, פסיכי או לא?
    אני מרגישה מוכנה לעוד הריון, ורק קצת מודאגת שלא עבר הרבה זמן מאז איימתי בגירושין על בעלי כי הוא גר במרכז והיה לי קשה....

תענו עוד הערב, שאדע אם להפסיק גלולות או להמשיך... חבל, בדיוק קניתי 4 חפיסות חדשות.

28 תגובות
עמוד 1
  • 1. חחחחחחחחחחחחחחחח עד הערב..הרגת אותי
    2. אני לא יודעת באיזה מקום אתם עכשיו עם הבעל..בטוח שיותר טוב. אני יודעת שאת מרגישה את הצורך הזה כבר לפני,ויש הגיון במה שאומרת החברה.
    3.מצד שני.. אולי עדיף להמתין שנה עם סיום הלימודים אבל להביא את הילד כשאת בטוחה שאת נמצאית במקום טוב.
    4.רק אתם יכולים להחליט. אני אישית לא הייתי מתנגדת לעוד בר:)

• תשובה כנה? לחכות
    כי עברתם משבר לא מזמן
    וזה שהוא מצא עבודה זה אחלה אבל לא פותר את כל הבעיות

• חחחחחחחח את באמת הולכת להחליט לפי מה שנגיד פה??

לדעתי תנסי, אם שניכם מוכנים לזה, ואם ח"ו לא תיקלטי עד עוד כמה חודשים תדחי את זה כדי לעבור את הלימודים הפרה-קליניים...

לבעלך אין דעה בעניין?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• בעלי מזמן רוצה עוד אחד. אני זאת שרצתה לחכות.
    אני לא אחליט לפי מה שתגידו, אבל זה יעזור לי להבין מה אני באמת רוצה. ואם מישהי תעלה טיעון טוב שלא חשבתי עליו אני בהחלט אקח אותו בחשבון.

• חחחחח תכלס אין כמו להעביר את ההיריון עם עוד מישהי,
    אני הייתי די לבד וכל מה שהיה לי זה את גיסתי שילדה 10 חודשים לפניי...
    אז יש משהו נחמד בלתזמן הריון עם עוד מישהי

• ככה
    עם לימודי הרפואה אף פעם אין זמן אידיאלי אז תחכי או לא נוח זה לא יהיה
    אני אומרת רגע
    תנשמי עמוק
    ותעשי חושבים
    תני לבעלך איזה כמה חודשים של יציבות כלכלית ותעסוקתית
    הרבה דברים משתנים
    רק עכשיו סיימתם טלטלה רצינית
    לא צריך לחכות עד סיום התואר
    אבל גם לא להפסיק גלולות הערב
    לא חראם על ארבע חפיסות ?
    [/center]
  • יוליה אין על הראש הבריא שלך.חולה עליך :)
    וקרן- מתההההההההההההההה עליך.
    בהריון הזה אני מצלמת אותך ולא אכפת לי- רק שתדעי.

• קודם כל בטיעון שרשמת "יהיה כייף ביחד"- ממש לא מצדיק שינוי כה עצום בחיים.

בנוסף, לא הכל על מי מנוחות עם בעלך, תני לו להתמקם בעבודה, תראו איך אתם מתפקדים שוב כמשפחה במשרה מלאה ואז כבר אפשר להתחיל לחשוב.

כמו כן, בר סהכ בת שנתיים, לאן את ממהרת?! תני לה להינות עוד קצת מהעובדה שהיא הנסיכה של הבית.

ולגבי הלימודים- לא נראה לי שכזה טוב להסתובב וללמודלבחינות קשות כשאת מאוד הורמונלית.

כמובן שיש גם צדדים חיוביים
    אבל בסופו של דבר את יודעת יותר טוב מכולם
    מה נכון לכם.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
  • להפסיק גלולות
    shira

• אמנם אני ״מכירה״ אותך, אבל את המצב הכלכלי רק את יודעת. עלות בשנתיים הקרובות של מעון, חיתולים מטרנות וכו׳ לעומת הכנסות בשנתיים הקרובות.
    להזכירך שתינוק בחודשים הראשונים בוכה המון חולה המון וישן לא רצוף! (בכל אופן ככה הילדים שלי).
    אם כל זה לא בעיה אז באארררווורררררר שלהביא עוד אח או אחות לברוש!!!!!!!
  • הדבר היחיד מבחינתי שיקבע עוד הריון זה מוכנות כלכלית (עשירה אני לא אהיה אבל לכלכל ילד זה לא הדבר הכי זול שיש)
    מוכנות נפשית
    והכי חשוב איכות הזוגיות.

שיהיה בהצלחה במה שתבחרי
  • אני בעד להפסיק גלולות
  • למה לא בעצם
    [/center]
  • לדעתי לכי על זה ובגדול!
    גם ככה לא בטוח שזה יקרה מיד (הלוואי שכן אם תחליטי בסוף)
    ויהיה לך מספיק זמן לעכל

אף פעם זה לא זמן טוב - תקחי אותי לדוגמה...
    אני את כל ההתמחות שלי סחבתי בהריון עם מיכל
    ובהריון הקודם של מיקה הייתי בשנה ג'
    וזה מה שהעביר לי את הזמן הכי טוב.

גם אם יש "מוכנות כלכלית", זה דברים דינאמיים שמשתנים כל הזמן.
    מי גם מבטיח לך שבכלל ניר יקבל העלאה בקרוב?
    מי מבטיח לך שלא יהיה "פורס מז'ור"?
    מה גם, שאפשר למצוא פתרונות זולים, לגילאים האלה הקטנים (לדוגמה אגורה, חברים, שאפשר להביא את כל הדברים).

את כבר אמא מנוסה, כבר לא היסטרית, ואני בטוחה שיהיה לך בסדר גמור.
    לדעתי אין הבדל בין עכשיו, לבין עוד חצי שנה שנה.
    לכי על זה ובהצלחה!!!
  • מותק אם זה מתאים לכם כלכלית ובזוגיות אז זה יהיה גם מאוד טוב שיתאים ללימודים..

רק את יכולה לומר אם התקופה שעברתם נבעה מהקושי של הלבד והמרחק הפיזי.. או מדברים אחרים
    ואם זה מאחוריכם עכשיו שהוא בצפת חזרתם לשגרה שטובה לכם אז בהצלחה.

• אין לי דעה ברורה בענין
    את ובעלך צריכים להחליט מה באמת טוב לכם עכשיו
    הזוגיות חזרה להיות כמו שהיתה תמיד? אל תשכחי שבהריון יש בחילות ואין חשק וההורמונים בשמים וכל דבר מקפיץ אם הזוגיות לא יציבה למה להכנס לזה עכשיו

ולגבי מצב כלכלי אני בעד שמסתדרים אז אני לא יודעת מה להגיד על זה

אבל מה שתחליטי שיהיה בהצלחה בזמן הנכון

• המממ....

• בהצלחה מאמי.
    העיקר שהיחסים שלכם ישובו לפרוח אחרי התקופה הלא נעימה
    מפה זה הדרך למעלה.

• ממש לא פסיכי ...
    זה שאיימת בגירושין לא ממש משחק תפקיד
    יש המון מאיימות ומאיימים בגירושין
    שגרים יחד 30 שנה ואוהבים אחד את השני .

אני הייתי חושבת על עניין הלימודים
    דחיה של שנה ... בעסה
    אבל אם את מרגישה לנכון
    שזה הרגע אז go4 it

בתור ילדה יחידה
    היה מבעס לגדול לבד
    הייתי כל כך רוצה לגדול עם
    אחים ושיהיו לנו חוויות מילדות .

אני הייתי מפסיקה עם הגלולות
    ומתי שיבוא יבוא
  • מלא מלא הצלחה

• אורטל - אני לא רוצה לדחות בשנה, בגלל זה אני רוצה להיות בחופשת לידה *עד* הלימודים הקליניים. ברגע שנכנסים למחלקות אי אפשר להיעדר כי הלימוד הוא תוך כדי צפייה בביה"ח. אם מפסידים הרב מזה אי אפשר לגשת למבחן הארצי בסוף התואר ואז זה דחייה.

תות בננה -

• בהצלחה מאמי
  • לכי אחרי הלב שלך
  • בובה בהצלחה

• מתוקה, קודם כל בהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות!

בעיני השיקול של "הריון ביחד" זה ממש לא שיקול תקף.
    מה שחשוב זה הזוגיות ביניכם ומוכנות כלכלית בעיני.

זה נשמע לי קצת מוזר לקבל החלטה כזאת מהיום למחר - מילולית..
    אבל אם החלטת, אני מאחורייך

• אלינור - "הריון ביחד" היה התירוץ להתחיל לדבר על זה בתחילת השנה עם החברה. פשוט הטיעון שלה מבחינת השילוב של הלידה בלימודים באמת נכון, זה או עכשיו או בסטאז' (או יותר גרוע - לעשות הפסקה של שנה כדי לא להחמיץ מחלקות.).
    זה לא ממש מהיום למחר כי כבר כמה חודשים זה מתבשל אצלי בראש... ורק עכשיו זה לבש צורה לכדי תוכנית שלמה.
    החברה באותו מצב בדיוק מבחינת גיל, מצב משפחתי והיא גם איתי בכיתה אז יצא שכל השיקולים שלה במקרה תופסים גם אצלי.

• קרןןןןןן את עושה לי חשק גם להכנס להריון!!
    הייתי אומרת לך שבואי תחכי טיפונת ונעבוד על זה באותו זמן שייצא ביחד אבל יש בעיה קטנה - אין לי כרגע בעל זמין
  • תעשי את זה רק אם את מרגישה שאת ובעלך נמצאים במקום מספיק טוב ויציב כדי להתמודד עם ההריון והילד שיבוא אחריו.

את צריכה להכניס את עצמך לנעליים של הילד שעוד לא נולד ולשאול את עצמך האם היית רוצה להיוולד לתוך הסיטואציה הקיימת.
    אם הבית מספיק יציב, שליו, רגוע מה שמאפשר לך לענות על השאלה הזו בחיוב, אז יאללה, לכי על זה!!!

אם לא... כדאי שתחשבי על זה שוב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה