היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, יש כאן משהי מלאומית שעוברת טיפולים? קיבלתי מרשם לאיקקלומין והרופא לא ידע להגיד לי מי בדיוק יעשה מעקב.. ״אחיות או טכנאים הם יסתדרו בינהם״ שאלתי את האחיות הן לא עושות את זה.. הם אמרו שאין טכנאים ורופא נשים יכול לעשות.. בנוסף הוא מתן לי לשתות בחודש הקרוב איקקלומין למרות שלא תיהיה הזרעה החודש בגלל החגים- אי אפשר לעשות מעקב.. זה בסדר שאשתה בפעם הראשונה ללא כל מעקב?! אמר שאין תופאות לוואי מיוחדות למרות שקראתי שיש, אני חוששת שהוא לא לוקח מספיק ברצינות את התרופה הזו..
עוד שאלה, הרופא אמר שההזרעה עצמה תתבצע על ידו ואם הוא יעבוד מחוץ לעיר באותו יום אז נבוא אליו- אין לי בעיה עם זה, אבל הוא עובד בעיקר בערב ולא בכל יום, מה עושים אם ביוץ נופל בשישי או שבת?? או ביום שהוא לא עובד? והשבחת זרע מבוצעת רק בבורר לא? אשמח לקבל קצת ממידע ממי שנתקלה בבעיות האלה בלאומית, אני ממש חושבת לעבור לכללית לפני שמתחילים הכל- שם יש מרכז מסודר לאישה..
לא מפסיקה לחשוב..
9 תגובות
עמוד 1
זו פעם ראשונה שאת לוקחת איקוקלמין וכבר הוא המליץ על הזרעה?? האם בן זוגך עבר בדיקת זרע? זה נשמע מוזר, אני לא בקופ״ח לאומית אבל את המעקב צריך לעשות במכון אולטראסאונד בדר״כ. יש לכם מוקד זימון תורים טלפוני בקופה? אם כן תנסי שם לקבוע תור לאולטראסאונד מעקב זקיקים ממש מוזר לתת כדורים בלי מעקב זקיקים שבודק אם הגוף שלך מגיב הייתי מנסה עוד רופא, אולי מישהו שגם יותר זמין ובעיקר עם סבלנות להסביר אני בזבזתי זמן יקר (והרבה מאוד דמעות)על רופא חסר סבלנות שלא עניין אותו יותר מדי
היי שרית, אני טופלתי בלאומית.. הרופא שלי מקסים והוא זה שעשה לי את מעקב הזקיקים. לגבי שישי/שבת, לא עושים הזרעות בימים אלו (שישי יכול להיות שכן) את חייבת להתייעץ עם הרופא שלך ולדרוש תשובות והסברים על כל התהליך.
בהצלחה!
היי בנות, תודה על ההתייחסות.. בעלי עשה בדיקות וברוך הדם אצלו הכל תקין, הבעיה היא אצלי- רזרבה שחלתחת נמוכה למרות שאני רק בת 25, fsh 17, הבנתי שזה נדיר.. הוא לא פירט יותר מדי כנראה בגלל שהזרעה תיהיה רק בעוד חודשיים.. רק אמר לי לקבוע אליו תור אחרי החגים, אין הזרעה החודש בגלל שאין מעקב בחגים.. אבל אמר ללהתחיל לשתית החודש, זה בסדר לנסות טבעי, אבל לא אמור להיות מעקב?? איך חדעו מתי אני מבייתת וכמה ביציות יצאו הפעם? רג חודש הבא יתחילו לבדוק ואז אולי יגלו שזה לא עוזר לי.. אין לח את הזמן הזה, הוא בעצמו תמיד אומר דלא מתכוון למשוך אותי בגלל מצבי.. במוקד לא ידעו על זה ואמרו לשאול את הרופא, נכנסתי לאחיות והן אמרו שזה לא הם בטוח וכנראה רופא הנשים מבצע את זה, ושיש להם כל יום רופא בסניף.. נראה לי מוזר שאני אעשה אולטרסאונד כל יום אצל משהו אחר.. צריך לעשות כל יום לקראת הביוץ? אני ממש מתלבטת אם לעבור לכללית לפני שאני מתחילה.. שם הכל במקום אחד נכון? הבנתי שהוא הרופא היחיד באיזור שלי..
עוד שאלה.. הקפאת ביציות לא מסובסדת ברוב המקרים, יש למשהי מידע איך כן אפשר להדיג עזרה במימון?
תודה בנות..
היי ממוש, יש כאן מישהי בשם תמרה שהיא בלאומית ואולי היא תוכל לעזור. שמעתי על בנות שנתנו להן איקקלומין ללא מעקב, בעיניי זה קצת מוזר אבל מסתבר שזה מקובל, יש לי חברה שקיבלה איקקלומין ללא הזרעות או מעקב והיום התאומים שלה בני שנתיים..! הזרעות לצערי אין בשבת אבל יש אפשרות לקבל זריקה שמקבעת את הביוץ ל 36 ואז אפשר לעשות בראשון. דבר נוסף, אם הרופא שלך לא מספיק זמין אז תמיד אפשר ללכת לפגוש רופא אחר ולראות אם הוא יותר מתאים לך :) שיהיה המון בהצלחה!
במכבי טכנאית אולטראסאונד עושה מעקב זקיקים אז בהחלט יוצא להיות אצל טכנאית אחרת בכל פעם... אז לי זה לא נשמע חריג. הכי חשוב לקדם את המטרה שלך והיא להכנס להריון, אז מבחינתי אם ״להתפשר״ באין ברירה ולהיבדק אצל רופא אחר הייתי עושה את זה. אם בכל זאת את מתחילה לשתות את הכדורים ללא מעקב זקיקים, אז את יכולה לעשות בדיקות ביוץ ביתיות ובמקביל לקיים יחסים יום כן יום לא. תהנו על הדרך
אני במאוחדת מוזר לי שתמחילים איקקלומין בלי בדיקות שלך ושל בעלך ומעקבים כמוש צריך לפני שנותנים תרופה ביום שישי אפשר לעשות הזרעה ואם זה נופל ביום שבת אפשר לתת זריקה שמעכבת ביוץ ואולי (!!) (דגש על ה"אולי" כי זאת רק זריקה אחת ובד"כ נדרשות יותר) וכן לתפוס את הביוץ בזמן..
תקבעי ץור לרופא ותשאלי את כל השאלות .. אל תתחילי טיפול בלי לקבל מענה להכל..
תודה בנות על כל העצות! אתן באמת מקסימות!!! מאחלת לכם שכל משאלותיכן יתגשמו!
מה זה השטויות האלה? זה רופא פיריון או רופא נשים רגיל?
היי, בגלל החגים אין אפשרית לעשות מעקב.. אחרת היו עושים לי כבר הזרעה.. אז לא כדאי לשתות החודש?? זה יוצא לי בחג לשתות כדור אחרון..