היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהתקף לא נורמאלי של OCD מהצהריים אני משתגעת התחיל מזה שהחזיה פתאום ניהייתה לא נוחה לי, היא כאילו כל הזמן עלתה למעלה כשבפועל היא לא זזה, והרמתי והורדתי ידיים אלף פעם לבדוק את זה, להבין מה מפריע לי, למה זה לא נוח לאזעזל....בסוף הורדתי. ובכלל החולצה שלי מגרדת לי, והמכנס שלי קר כזה, וקר מרגיש מלוכלך.... והתיישבתי על הספה כולי מכווצ'צ'ת לגעת בה כמה שפחות, לשבת על שטח כמה שיותר קטן. והאף התחיל להרגיש כל מיני ריחות בבית, התהלכתי מחדר לחדר רואה כל מיני פירורים וכל מיני חתיכות וכל מיני לכלוך קטן כזה בכל מיני מקומות וזה מנסר לי את השכל. והריחות... והריצפה פתאום נראית כ"כ מלוכלכת.... העברתי עליה מגבון וזה רק החריף לי את האיכסה בראש, כי היה ריח של מגבון ריצפה. פתחתי את כל החלונות ודלתות לאיוורור ויצאתי בעצמי החוצה... והגינה במצב מזעזע, אז ברחתי חזרה הבייתה לריחות ולריצפה הבעעע ניקיתי מראה באמבטיה ומדף ואיפה שהיה אבק... התעייפתי והפסקתי. השכבתי את הילד לישון שעה לפני הזמן כי לא יכלתי כבר. ואיפה אני אתיישב לנוח? הכל בעעע הולכת מקווצ'צת לא לגעת בכלום הכל איכסה רוצה לעבור חיטוי וללכת להרגע בחדר ניתוחחחח ולחשוב שחייתי עם ההרגשה הזאת פעם יום אחרי יום אחרי יום........איך??? ועד שזה עבר, פתאום ככה חזר בהתפעה... שלקח לי הרבה זמן להבין מה קורה כאן, מה לא בסדר!! למה פתאום קופצים לי דברים לעין? למה זה מטריד אותי?? למה לא נוח לי פה ושם ושם ושם?!
8 תגובות
עמוד 1
מישהי פה הסתכסכה עם עצמה ... לכי לישון מאמי
קודם כל קבלי מלאאאא
אין מעלים את רמת הסרטונין? ניראה לי אני על בסיס קבוע במחסור.
מלא חיבוקים מאמי זו הרגשה טיבעית [/center]
מתי היית בשמש לאחרונה? מספיק זמן הכוונה? אולי כדאי להתחיל מזה מחר...
זה נשמע רעעעעע נראה לי שכדאי לך לטפל בענין אולי תלכי לישון ? אולי אמבטיה חמה תשכך לך?
היי מותק, אני מבינה שיש לך הפרעת OCD מאובחנת? איך טופלת קודם? מניסיון של דיכאון, מותר כדורים מתאימים בהריון! ASAP ללכת לרופא המטפל. אני מניחה שהרגרסיה היא בגלל ההורמונים שמשתוללים בך. לא להקל ראש בדבר. מייד ללכת לטפל לפני שיחמיר. תחזיקי מעמד.