היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לפני שבועיים קיבלתי מכה ברגל מהמזנון ( באצבע של הרגל) והרגשתי באותו רגע כאבי תופת למחרת אני שמתי קצת קרח ולא עזר, ניסיתי למרוח על אצבע משחה אבל שום דבר לא עזר לי והכאבים רק מתגברים
12 תגובות
עמוד 1
בואי נדבר תכלס, גם אם זה שבר הרבה אין מה לעשות אם את ממש סובלת לכי לרופא
אם זה שבר יקבעו לך אותה, בד״כ מקבעים ע״י הצמדה לאצבע ליד ויתנו לך משכחי כאבים בהתאם מציעה שתלכי לבדוק
מאמי לכי להיבדק דוףףףףףףף.
לא רוצה להלחיץ אבל יש מב זה שבר)
יכול להיות שזה שבר ויכול להיות שזו מכה יבשה חזקה ככה או ככה רק אחרי בדיקת רופא תוכלי לדעת מה קורה שם ורצוי גם לעשות צילום על הדרך אבל בינינו, אם חלילה מדובר בשבר, אחרי שבועיים כבר לא יוכלו לעשות עם זה כלום...
כנראה שבר לי זה היה שהיתי בכיתה ז' באגודל של הרגל אין הרבה מה לעשות בדר"כ אומרים רק לנוח ונעלים נוחות ולפעמים שמים מחזיק לאצבע תלכי לבדוק שזה לא משהו יותר רציני
בנות זה מכה באצבע של הרגל, מי יקבע לה את זה? בלי קשר הולכים לרופא, לפעמים דווקא מדובר בשבר באחת מהעצמות הקטנות בכף הרגל חוץ מזה חוסר הוודאות זה בטח לא התשובה
אני מתה מפחד שזה שבר. חוץ מאצבע גם עצם כואב לי מאוד. תודה בנות
לא ברור לי למה התאפקת ולא הלכת לרופא מיד כשזה קרה או לפחות יום-יומיים אחרים...
בהתחלה חשבתי שזה יעבור מעצמו.. אבל מיום ליום הכאבים התחזקו, והיום הרגשתי ממש כאבים שמקודם עליתי לגג להדליק מכונה קיבלתי מכה על אצבע חשבתי אני מתעלפת מחר בבוקר אני יזמין תור לרופא. לרופא משפחה אני צריכה ללכת?
ועכשיו שמתי לב שאצבע התנפחה
סיון, לא סתם כתבתי שאלתי את אבי מה הם עושים שמגיע שבר באצבע והוא אמר מקבעים... עכשיו ברור שזה לא גבס.. אבל מצמידים על משטח ישר או לאצבע ליד על מנת להקל על כאב ולוודא שמתאחה תקין
לידר ממי זה נכון אבל על יד לא על רגל (פעם שברתי אצבעות ביד ובאמת קיבעו עם פלטת מתכת כזאת) בחיים לא ראיתי מקרה שקיבעו אצבע ברגל (גם בצבא כחובשת וגם כשמישהו שאני מכירה שבר אצבע) אבל אולי אני טועה לא ייודעת"