אההההההה כתמים בבגדים! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נועם התחיל טעימות בגן עם אמא שלי וכל פעם יש חולצה עם כתמים וזה פשוטלא יורד בכביסה!!
    ניסיתי הכלללללל! אוף

טיפים?

17 תגובות
עמוד 1
  • 1. אוקסיגין
    2. קליה לכביסה צבעונית ואם זה בגד לבן רליה לכביסה לבנה (זה אבקה שמגיעה בקופסאות קטנות אפשר להכניס למכונה ואפשר להשרות ביד )
    3. יש חומר מעולה שנקרא סנו מסיר כתמים משפריצים על הבגד משרים ומכבסים
    4. ואם זה כתמים ממש רצינים סנט מוריץ - מסיר כתמים מעולה רק שאסור שישיאר על הבגד יותר מידי הרבה זמן
  • מה ניסית?
    לכתמים קשים אני משתמשת בספריי הורוד
    של קליה, משפשפת קלות ומכניסה אח"כ למכונה עם הג'ל של קליה.
    הבגדים יוצאים מבריקים!

• אגב, אף פעם לא ניסיתי, אבל אמרו לי שסבון כלים
    מעולה לכתמים קשים...

• סבון כלים אכן מעולה לכתמי שמן.
    חוץ מזה אני משתמשת בספריי קליה או בסבון אסטוניש- תלוי בחומרת הכתם.
    הכי קריטי זה לטפל בכתמים לפני הכביסה.
    99% מהכתמים יורדים.
    אם לא ירד הכתם בסיבוב הראשון אני לא מכניסה למייבש (זה מקבע את הכתם) ומטפלת בכתם שוב ולמכונה.
    מיכל

• אני משתמשת בסנו אוקסיג'ן.

• אני משתמשת בקליה.

• 1. לשים סינר!!
    2. כתמים של פירות מאוד קשה להוריד- אני משרה עם שבבי סבון (ממיסה 5-7 כפות שבבי סבון בליטר וחצי מים רותים שזה נמס מוסיפה מים קרים עד שהמים פחות רותחים אך עדיין חמים יותר מחמימים) ומשרה את הבגדים המלוכלכים חצי שעה. אח"כ משפשפת עם סבון מרובע כמו של פעם היטב את המקום עד שזה יורד..
    3. כתמים של שומן ושל טיפות ברזל- מורידה עם ריסוס מקומי על הבגד עד 10 דקות לפני הכביסה סנו אוקסג'ן הכי עזר לי, ומוסיפה לתוך התא של הסבון במכונה אחרי שהסבון ירד עם המים עוד איזה 50-100 מ"ל סנו אוקסגי'ן תלוי בליכלוך.
    בעיקרון אני עושה את פעולות 2 ו-3 ביחד: מפרידה בגדים מלוכלכים מאוכל לא שומני, או מהליכלוך שנשאר על הבגדים מהזחילה בבית...ובגדים עם ליכלוך שומני...
    בהצלחה!!
  • אני מהאמות המתירניות שמאפשרות לילד לאכול לבד ולהתלכלך בלי להיכנס לפאניקה. בכל ערב זורקת את כל הבגדים המוכתמים לדלי מים וקליה ובבוקר מכניסה למכונה. בד"כ כתמים יורדים לחלוטין, אך במקרים שהכתם לא ירד אני מרססת על הבגד המוכתם ספריי נגד כתמים של קלייה, מחכה מספר דקות ומכניסה למכונה- הבגדים של הילדים שלי תמיד מבריקים ונטולי כתמים בזכות הקליה!!!
    השיטה שלי לא דורשת מאמץ, לא הורסת את הבגד והתוצאה שלה מעולה!!!

• בובה הפתרון הכי טוב למנוע ככל הניתן
    יש את הסינרים הענקייייים האלה שמלבישים שהם בחלק התחתון כמו יאה כזה..
    תנסי, אולי זה ימזער נזקים
  • שמה לו את הסינרים ועדיין.

היום אני אעשה את זה ונראה

• רסס כבס גם ניסית?
  • סנו אוקסיגן הספריי !!!
    כל כתם בעולם הוא הוריד לי
    אפילו בננה ודברים קשים!

• אתן נשמעות כמו פרסומת לאבקת כביסה!!!

אני זורקת את הבגדים לפח!
    שונאת בגדים.

• חחחחחחחחחחחחח............... ג'ף.......

• טוב אני גיליתי שאין מנוס
    אחרי שכל הבגדים של הדס נלבשים פעם אחת פעמיים והופכים לפיגמה בגלל הכתמים שלא יורדים
    פשוט החלטתי בהתחלה לכבס ביד עם אבקת כביסה צינוקחין ולשפשף עם הגל קליה הורוד לבגדים צבועניים ואז שמה בכביסה . ואז כבר בעלי אחראי
    אז אחרי האמבטיה שלה במים האלה אני עושה ביד יום יום חחחח לא מגיעה לסיפוק אבל חחח

• קליה הספריי הוורוד הוא לא מוריד הכול הכול אבל הוא טוב

• אני לא מבינה איך יש ככ הרבה כתמים כאלה קשים......
    מה הוא אוכל שם מיץ סלק?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה