-
כל החברות שאמרת מעולות
כל אחת והאיכות שלה
בנוגע לגז אינלי מושג...
תתחדשו!
-
אני יודעת שהן חברות מעולות
-
לגבי מקררים אני לא ככ מכירה אבל אם את מחפשת מכונת כביסה טובה ולא משנה לך המחיר לכי על "mille" יקרה אבל שווה בטרוף. ותנור אם את לא אופה הרבה אז אולי לא באמת שווה להשקיע בדלונגי. אבל תבדקי איך מנקים אותו זה מאוד חשוב.
-
אני יודעת שהמילה הכי טובה אבל לא עושים אותה היום מכני אלא רק דיגיטלי שזה לא כ"כ מומלץ.
-
היי
מקרר יש לי אמקור
תנור ברלס
המכונת כביסה שלי התחילה לעשות בעיות
-
מרוצה מהתנור והמקרר?
איזה מכונה יש לך?
-
אין לי ניסיון מהחברות האלה שציינת
קניתי מחברות אחרות- טפו טפו טפו- אין תקלות
-
חני, אין היום כמעט מכונות לא דיגיטליות. נכון שיש לזה חסרונות אבל גם יתרונות.
אני יודעת של"בוש" יש מכונת כביסה מאוד טובה.
לי אישית יש AEG אני כבר לא חושבת שהיום הם נחשבות. לפני שמונה שנים הם היו הטובות. וטפו, טפו אין לי תקלות.
-
תנור-לי יש של בקו עם גז ואני מאוד מרוצה ועכשיו קנינו בילד אין של סאוטר טוענים שהוא טוב....אני לא חושבת שצריך תנור טוב רק לאפיה צריך תנור טוב להכול-בישול,צלי ואפיה...ותנור לא טוב זה סתם בזבוז זמן וכסף שווה להשקיע לדעתי קצת יותר ולקבל תנור טוב במחיר סביר.....לא לקנות תנורים תוצרת סין....או עלומי שם....
מכונת כביסה יש לי של בוש-טובה לא יותר מזה.....קונסטרוקטה נחשבים למעולים....
מקרר-לי יש של אמקור טוב מעולה אבל שמעתי שגם LG טובים מאוד....
-
מנסיון של חברה- בלרס (במיוחד הכשר) מתפרקים מאוד מהר (אחרי שנה נשברו לה חלקים) לי יש סאוטר מאוד מרוצה!!!!
מ. כביסה- אמא שלי קנתה לפני חודשיים מכונה חצי מכנית בטרקלין חשמל אני יכולה לשאול אותה בדיוק אם את רוצה...
מקרר יש לי אמקור. מרוצה.
אני הכל קניתי בחבילה (לפני 4.5 שנים..) בטרקלין חשמל בב"ב.
-
דבר ראשון המלצה שלי אל תתקרבי למוצרים של קינג, לפני כ3.5 שנים קניתי כיריים שלהם ואחרי שבוע!!! כל הראשים החלידו!! בשירות שלהם הוציאו לי את הנשמה ולא הסכימו להחליף, רק התערבות של המועצה לצרכנות החזירו לי את הכסף. היום יש לי תנור משולב של באוכנכט ( גרמני) והוא אחלה, מקרר שארפ ומכונת כביסה aeg ולמי שתהתה הן עדיין נחשבות טובות, מה שכן לאמא שלי יש את הmile ( לא מכאנית) והיא פצצה של מכונה, ברגע שאוכל להרשות לעצמי אקנה גם. שיהיה לך בהצלחה עם כל מה שתקני
-
אני ממליצה על המוצרים של סמסונג או AEG או SIEMENS - שזאת חברת בת של AEG (מיוצר באותו מפעל).
אלה החברות שיש לי בבית ואין מצב שאני מחליפה אותם קל לתפעול ותחזוקה ולא לוקחות הרבה אנרגיה (קבוצות A ו+A).
-
הי יש לי מקרר של שארפ ואני מאוד מרוצה ממנו. עבר איתי דירה לאחרונה והוא עושה אחלה עבודה
תנור - אין לי ניסיון עם החברות שציינת וכנ"ל לגבי מכונת כביסה שציינת.
תכלס המכונת כביסה שלי היא של LG ואני מאוד מרוצה. דבר אחד שחשוב לי לומר לך לפני שאת רוכשת מוצרי חשמל תבדקי טוב טוב מי היבואן ומי נותן לך אחריות. למשל פרישה רחבה זה דבר חשוב . כך שתהיה לך נקודת שירות לא כ"כ רחוק מהבית במקרה של תקלה. וגם זמינות זה חשוב..
אם אני לא טועה לדעתי בחברת רימאג נותנים שירות ואחריות לכל מיני חברות אז שווה שתבדקי אם הם נותנים שירות גם לדגם שאת בוחרת. לי היה פעם סיפור עם המכונת כביסה וטכנאי שלהם הגיע אלי הביתה בלי שחיכיתי כמעט. קיצר כדאי לשים לב גם לזה..
-
תודה בנות.
אמאאווזה לאמא שלי ולאחותי יש מילה מכנית וזה פצצה אני מאוד רציתי אותה ולגיסתי יש אותה דיגיטלית והיא אמרה לי בשום אופן לא לקנות.
החלטנו על המכונה של קונסטרוקטה מקרר של שארפ ותנור עדיים בהתלבטות אני נמשכת לקינג אבל אין החלטה סופית עדיין