שלום בנות.. חוזרת אחרי קצת מנוחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהפורום ומהמחשבות בפעם האחרונה שהייתי פה רשמתי לכן שאני מקווה שבפעם הבאה אני חוזרת לעדכן על בטא חיובית.
    לצערי אין לי עידכון משמח והחזרת המוקפאים שלי נכשלה.
    היום קיבלתי בטא שלילית.
    כרגיל שבורה ועצובה
    לא יודעת איך לאסוף את עצמי מהקרשים בפעם המי יודע כמה
    אוף זה לא פייר זה ממש משגע אותי..
11 תגובות
עמוד 1
  • בובההההה.... קודם כל שמחה לראות אותך פה רק כי התגעגעתי... דבר שני... אני מזה מצטערת לשמוע, אני כל כך מכירה את האכזבה והבאסה והעייפות מכל העניין. מה נעשה? אין לנו ברירה אלא לקחת החלטה שאנחנו הולכות בדרך באמונה שברור שנהיה אמהות, ועד אז, אולי נצליח קצת יותר להתרכז בעוד דברים, קצת יותר לתת לחיים מקום, כי בכל מקרה זה יבוא

• מתוקה מאד מבינה אותך , מאד קשה לנו לקבל את תשובה שלילית ולהמשיך הלאה , אבל אין ברירה חייבים להמשיך להלאה לקראת מטרה הקדושה שלנו. תהיה חזקה
  • שלום יקרות,
    תודה על התמיכה והחום אתן מקסימות!
    אני ובעלי המדהים שלי עדיין קצת שבורים ומתקשים להבין.
    שוקלים לנסות טיפול אצל רופא פרטי..
    נראה מה יהייה.
    שיהייה לכן בהצלחה בנות יקרות
    נשיקות
  • תיהיה חזקה ממי בסוף זה יגיע אני ממש מבינה אותך כל חודש להתאכזב מחדש זה ממש מתסכל אבל הכי טוב זה להרפות וזה יגיע לבד....לחץ ומתח לא מוסיפים לזה טוב.
    בהצלחה יקירתי
  • ממליצה לכם בחום לשקול רופא פרטי או לפחות חוות דעת של רופא נוסף
    אני הייתי בטיפולי פוריות קרוב לשנתיים, הרופא כל הזמן היה אומר לי שאם לא בייצתי תוך 14-16 ימים מהמחזור אז כבר אין סיכוי שאבייץ(שחלות פוליציסטיות) ובכלל הוא היה חסר סבלנות ועניין אותו בעיקר להעביר כרטיס... של האישה ושל הבעל... לקבל כסף כפול
    אז הוא היה נותףן לי ישר כדורים לקבל מחזור ודווקא כשהפסקתי עם כל הטיפולים, בייצתי 3 חודשים(!!) אחרי ווסת אחרונה, בדיעבד אני יודעת שגם אמא שלי נקלטה להריון ראשון בלי ווסת כמה חודשים לפני
    בכל מקרה שווה לנסות רופא אחר ודרך אחרת שאולי תתאים לכם יותר
    המון המון המון בהצלחה
  • מאחלת לך בשורות טובות בקרוב!
  • אנחנו סובלים מחוסר פריון שאינו מוסבר.
    הלכתי לרופא הפרטי, פרופסור דיי מוערך, דניאל זיידמן אם שמעת עליו ולא ממש היו לו תשובות חדשות הוא בעצמו לא מבין איך לא נכנסתי להריון עד עכשיו לפי הנתונים שהראינו לו. הוא נתן לי גם את אותו טיפול ואני הולכת על זה בתקוה שאם אשנה מקום אולי המזל יבוא..!!

תודה על התמיכה מתוקות
  • מותק אני חושבת שגם אם הרופא הפרטי נתן את אותו טיפול זה עדיין שונה כי במשך כל החודש הוא עוקב אחרי הזקיקים, ההורמונים, מחליט אם להמשיך וכמה, מתי, והוא מבצע את ההזרעה וכל הדברים האלה הם מה שעושים את ההבדל ( בעיניי לפחות) תהיי חיובית כי בטוח בטוח בטוח שזה יגיע!

• ג'סי יקירתי אני מקווה שאת צודקת ואולי יש באמת הבדלים שאני לא יכולה לראות אותם מנקודת המבט שלי למרות שבבלינסון הצוות מאוד מקצועי ונחמד (חוץ מרופאה אחת)
    אני מאוד מקווה שפעם אחת אצל הרופא החדש תעשה את ההבדל!
    אני משתדלת להיות חיובית בובה, אגב אני ב-IVF כבר התייאשתי מההזרעות לצערי
  • כן הבנתי שאת ב ivf, אני אחרי הזרעה שישית ואחרונה ואם היא לא הצליחה ( מקווה שכן :) אני גם עוברת להפריה, אבל באמת שאני כבר משתדת לבוא ממקום אחר, אני מאמינה בכל ליבי שאהיה בהריון ושיהיו לי ילדים, ובינתיים אני אעשה כל מה שצריך בשביל שזה יקרה ועם חיוך

• מאמי שלי שיהיה לך המון בהצלחה בסבבה הבא!!
    אני בטוחה שהבשורות יהיו טובות הפעם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה