היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין מישהי שלא מכירה נכון ??!! הכנתי כבר פעמיים ... יצא טעים
9 תגובות
עמוד 1
בעלי כשהיה בחו"ל הוא היה בדרום אמריקה והביא לנו אלפחורס הוואנה (מי שמכירה יודעת כמה זה טעים), אבל אני בדיאטה (וגם מרגישה על הפנים אז אין לי כל כך תיאבון)
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
תכיני קפה אני בדרך
אני מכינה פעם בשבועיי- שולשה בערך..... הרבה עבודה, אבל טעיםםםםםםםםםםםםםםם
אני אישית שמה את הבצק במקרר לילה שלם ולא חצי שעה, יוצא עוד יותר טוב. פשוט אם אני רוצה אלפחורס נניח לשישי...אני מכינה את הבצק ברביעי בערב..... ובחמישי בערב מכינה אותם.....
בתור אחת שגדלה בדרום אמריקה.... אני יכולה להגיד לך שזה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמי
אמא שלי ארגנטינאית אז אני מכירה גם את המקור ..
אני לא יודעת להכין. הכנית פעם אחת ולא יצא טעים. אבל זה היה מזמן אולי אפשר לנסות שוב...
אין כמו האוונה!!! היה תקופה שהם אפילו הוציאו מהדורה כשרה! איזה טעים! עכשיו אנחנו מסתפקים באלפחורס הכשרים שמידי פעם מישהו נזכר לשלוח לנו או כשאבא שלי טס לבקר את סבתא שלי מביא. אבל צריך להדגיש את ההבדל, כאן בארץ מוכרים את האלפחורס מקורנפלור, הלבנים עם הריבת חלב והקוקוס, היא מדברת על הסוג שמצופה בשוקולד! סוף!
רותי
גם בעלי ארגנטינאי וכל פעם שקרובי משפחה מגיעים אז הם מביאים. אני אישית לא אוהבת האוונה וגם בעלי מוכן לוותר עליהם
אבל!!!! אנחנו חולים על קופיטו (קרמבו ריבת חלב). יווווו, זה טעים!!! ויש לנו עוד אחד מהאורחים האחרונים שהגיעו. את האלפחורס נתנו לאחים שלו
אני אוהבת את האלפחורס ה"ישראלים" ובעלי מכין מעולה!!! כולל את הריבת חלב
מאוד אוהבת להכין את העוגיות האלו אבל הטעם לא מדבר אלי... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."