עדכון קצר לגביי עומר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הבטחתי לעדכן אתכן לגביי עומר.

לא יצא לי לכתוב כל כך בימים האחרונים בגלל שדור היה עם חום גבוה מיום שבת ובהתאמה, אני נשארתי איתו בבית כי בעלי (שובבב) במילואים (חוזר היום ב"ה)

בקיצור, הואיל ובעלי במילואים, דיברתי/הסתמסתי עם גרושתו כמעט כל יום בנושא.
    היא אמרה לי שהשבוע אחד משני הילדים הרביץ לו. היא גילתה את זה כשבאה לקחת אותו מהמועדונית וכששמעה את זה היא ניגשה לילד הזה וצעקה עליו שלא יעז להתקרב יותר לעומר (באותו רגע לא היתה שם ה"משגיחה")

ביום שני, לקחתי את עומר אלינו.
    עשיתי לו ולי ערב כייפי, הזמנו פיצה ואז ניסיתי להסביר לו בפשטות שהוא חייב לשמור מרחק מהשניים האלה כדי שלא ייקלע לסיטואציות האלה.
    אני מקווה שהמסר שלי עבר, אבל אני לא בטוחה.

אגב, השיחה עם המנהלת הצקיימה - היא קראה לעומר ולילדים המכים ודיברה איתם.

למיטב ידיעתי, אתמול עבר בשלום.
    מקווה שיירדו ממנו!

16 תגובות
עמוד 1

• איזה ילדים
    פייס: ortal_hori

• היום חייבים ערנות ... יש כל כך הרבה מקרים ...
    וכל הכבוד לך שאת בקשר טוב עם גרושתו ..
    אצלי זה ממש לא ככה
  • מאמי כל הכבוד לך איזו מדהימה את
    מקווה שיותר לעולם עומר לא יצטרך לעבור את מה שעבר

• ילדים חארות
  • אני שמחה לקרוא.
    מקווה שבאמת יחול שיפור
    מזעזע

• כל הכבוד לך אלינורררר .. אין עליך
    כל הכבוד לך הקשר עם גרושתו בנושא הזה .. סהכ הוא ילד - וצריך להגן עליו
    ויפה ששתיכן פועלות ביחד ומתעדכנות!

מקווה שהילדים האלה יפסיקו כבר!!!!!! ואם לא
    אני היתי הולכת אליהם הביתה .. להגיד להורים שלהם בפנים !

• אני לא ממש מכירה אותך אבל ראיתי את הפוסט הקודם בנושא ובדיוק היום יצא לי לחשוב על זה.
    אני הייתי תופסת את הילדים האלה לבד ומאיימת עליהם שלא יעיזו להתקרב לבן שלי שוב.
    מקווה שהשיחה עם המנהלת עזרה באמת.
    עם כאלה ילדים צריך לעשות שיחה צפופה להם ולהורים שלהם.
    הייתי מסוגלת להרביץ להם בעצמי אם היו עושים את זה לבן שלי.... אבל זה לא חינוך שהייתי רוצה להעביר לו (מקסימום עושים את זה בלי שיראה
  • בנות תקשיבו,
    זה לא שאנחנו חברות או משהו.
    אם בעלי היה נמצא השבוע לא הייתי מדברת איתה כנראה בכלל על הנושא הזה.
    היא בכל זאת האקסית של בעלי, וכמה שאני לא קנאית לגביו, זה די מבאס שבעלי בקשר יומיומי איתה. אבל, כשמדובר בעומר. אני מתעלה כי באמת טובתו היא הדבר החשוב ביותר.
    לפני הרבה זמן, קצת אחרי שהתחתנו, היא שלחה לי הצעת חברות בפייסבוק.. בעלי כמעט התעלף מהרעיון אז כשראיתי אותה אחרי כמה זמן הסברתי לה שזה לא רעיון כל כך טוב.

יש מקרים שאני ובעלי גם מתעמתים בגללה.
    לא הכל כזה וורוד...

• אני חושבת שהכוונה של כולן - לפחות שלי
    זה שלמרות שלפעמים הקשר לא כלכך טוב ואתן עדיין הגרושה והעכשוית - את מתעלה מעבר בשביל הילד שלה!!!
    שזה מה שעושה אותך תותחית!

• מקווה שעזר כל מה שהיה והם לא יתקרבו יותר לעומר......
  • אוהבת אותך בובית ואת הנסיכים

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • את פשוט זהב-טהור
    shira

• איזה
  • תודה בנות, על כל המילים החמות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה