מי מבינה בדיני עבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש פה מישהי שמבינה בדינני עבודה או שהיא עו"ד או אולי מכירה עו"ד שאפשרי להתייעץ איתה?

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
4 תגובות
עמוד 1
  • תשאלי אולי אוכל לעזור לך

• עת תודה רבה
  • וואו זה קצת יותר מורכב ממה שחשבתי....
    אני אנסה לעזור אבל אני ממליצה לך בחום להתקשר להסתדרות העובדים ולהתייעץ איתם הם מקסימים!! ותמיד עוזרים..

קודם כל - כמה זמן את עובדת שם?

בעיקרון אסור להם לפטר. אם את רוצה להמשיך לעבוד שם למרות המצב אז תודיעי להם שאת לא מוכנה לתנאים שהציבו ל. אז או שתדרשי מכתב פיטורים ואז תתבעי אותם על פיטורים בזמן הריון.
    אם את בכל זאת מסכימה לשבת בבית אז תוציאי מהם הרבה יותר!!!
    אין סיבה שישלמו לפי ממוצע של המשכורות הדפוקות תגידי להם במפורש או שאתם משלמים שכר מלא או שאני תובעת!!! ושתדעי שהם אמורים גם לשלם לך משכורת אחרי הלידה אם אני לא טועה משהו כמו חצי שנה

• אם יש לך ותק של יותר מחצי שנה אסור להם לפטר אותך
    או לפגוע לך בתנאים
    או להרע לך את התנאים
    וכדומה!

בשביל זה הם צריכים את אישור משרד התמ"ת - שיביאו את האישור
    ואת יכולה גם להתקשר לקו לעובד - הם יתנו לך עזרה טלפונית והם גם אחלה
    ואם העניין ממש מסתבך - יש בנעמ"ת ובויצו עורכי דין שיתנו לך שרות בעלות מאוד מאוד נמוכה בדיוק למקרים האלה - את יכולה למצוא את הפרטים באינטרנט..

אל תוותרי!!!

בהצלחה
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה