טיפוח בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה מזה מוזנחת ואוכלת תסביכים על אם יהיו לי סימני מתיחה ונשיקה עד כדי קרחות השיער שלי דק ממילא , מישהי מכירה את תכשיר לשיער סאן איו? השתמשה בהריון ? מותר אזור?

6 תגובות
עמוד 1
  • איזה מוזר לי לפני ההריון ה יו קרחות ובקושי היה לי שיער ופתאום עכשיו השיער שלי ממש התמלא וארך..
    סימני מתיחה אני לא יודעת אני בסוף ההריון כבר ואין לי אפילו סימן אחד בלי עין הרע כנראה שזה באמת גנטי כי גם לאמא שלי אין
    בקשר לתכשירים הבנתי שיש אמפולות ממש טובות של לוריאל תנסי..

• לגבי סימני מתיחה זה באמת גנטי אפשר לנסות למרוח קרמים שמיועדים לכך, לגבי הנשירה, אז ככה: בהריון השיער מתחזק מאוד וכמעט אין נשירה, בד״ כ הוא גם נראה יותר טוב מהרגיל אבל..... אחרי הלידה נושר בטירוף!!!! אני אישית לוקחת אחרי לידה תוסף אבץ במשך 3-6 חודשים וזה הטיפול היחיד שידוע לי כיעיל ולא כל מני אמפולות ושמפואים למיניהם, אל תלחצי בסוף הכל חוזר לקדמותו
  • סימני מתיחה מתבהרים אחכ לאט לאט
    נשירה בדכ מתחילה אחרי הלידה ועוברת מהר
    (זה נראה "נשירה מטורפת", אבל בעצם זה השיער שלא נשר כמעט בהריון...אז לא אמור להגיע למצב של קרחות אם לא היו לך קודם קרחות.)
  • השיער בהריון לא נושר רק אחרי הלידה. אבל כל ההריון השיער גדל ותופח לפחות אצלי . והנשירה אחרי הלידה מסדרת את העניין. לגבי סימני מתיחה עם הזמן הם נראים פחות.
  • לגבי סימני מתיחה
    צר לי לאכזב. לי שום קרם לא עזר ותמיד בסוף תשיעי השטן שלי נראת כמו שמש אדומה

• באמת מרה הבשורה בנוגע לסימני מתיחה
    זה גנטי
    או שיש
    או שאין

לאמא שלי אין (אחרי 4 לידות)
    ולי יש (מחודש חמישי בהריון הראשון)

כלום לא עוזר
    חבל על האנרגיה, הדאגות והכסף

אני עדיין הולכת עם ביקיני לים
    שימי קצוץ על כולם