היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה כייף סגרנו חוזה עוד שבוע וחצי אני יהיה כבר בבית חדש איזה כייף...האמת שכל המעבר הזה גורם לי להתעסק בדברים אחרים קצת חופש לראש ולנפש עם כל טיפולי ה .ivf בכל מקרה ביום רביעי הבא אני כבר ידע עם העוברים האחרונים שלי נקלטו לומרות שאני כבר לא מאמינה בקפואים בכל מקרה הכנתי את עצמי לסבב חדש של זריקות ואני ירגיש יותר טוב להחזיר טריים נראה לכם שיאשרו לי 3 בטריים?
7 תגובות
עמוד 1
לא יודעת אבל מאחלת לך ים הצלחה וברכה בבית החדש
איזה יופי שיהיה המון בהצלחה בבית החדש הלוואי שתמלאו אותו בהמון קטנטנים במהירות האפשריץ!!
אמן תודה בנות
ממוש בשעה טובה!!! שיהיה כיף בבית החדש ואמן והמעבר יביא איתו אנרגיה חדשה, אני בטוחה!!! גם אני עברתי דירה והאמת זה ממש הסית את תשומת ליבי מכל ה"עיניינים".... ואני הכי מאמינה שברגע ששתינו נשב לקנן בבית החדש זה יבוא. שיהיה בהצלחה!!! לגבי העוברים אני לא יודעת...
אומרים שעם בית באה משפחה... אנחנו נכנסנו להריון ממש איך שעברנו לדירה החדשה (אחרי שנתיים בשכירות וללא הצלחה להרות) אז ב״ה תזכי בברכה כפולה עם המעבר