נקיונות פסח....בעעעעע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יודעת שזה הנושא הכי מגעיל, מבאס ומעצבן בעולם.
    ובכל זאת- מה אתן מנקות ועל מה מוותרות?

התחלתי השבוע, סיימתי את הארון בגדים שלי ושל בעלי, והיום עשיתי שמינית מטבח במשך יותר משעתיים

3 תגובות
עמוד 1
  • היום עשינו בעלי ואני בבוקר את החדר שלנו ואחה"צ עם הילדים עשינו את החדר של הילדים. והמתוקים האלה ביקשו שנשנה להם את הסדר של המיטות שהם ישנו במיטות צמודות. אז עכשיו המיטות שלהם כמו מיטה זוגית
  • בייבי בום הבית שלך חדש לגמרי.. אין לך מה להילחץ ולהשתגע...

אני לא מתכוונת להשתגע

רוב הארונות חדשים. אז:

תיקוני צבע בקומה למטה

חלונות

ומטבח יסודי

עם ילדים קטנים אין לי יותר מידי זמן או יכולות
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כן, זה מה שאני חשבתי, בית חדש!!!! לא סתם חדש, אלא מהיסוד!!!!!
    ממש לא תכננתי לעשות,
    אבל אז כשהתחלתי ראיתי כמה טונות של אבק הצטבר בכל מקום!!!!
    אנחנו גרים באתר בנייה, זה מכניס ים של אבק הביתה.
    חוצמזה חורף ראשון- היה לנו כניסה של מים בחלק מהמקומות- אז חייבים לתקן.
    ובאשר למטבח- במהלך הבניה גרה אצלנו משפחה של עכברים שנכנסה מתחת לארונות מטבח. הצלחנו לאט לאט לתפוס אותם. הם כל פעם יצאו וגנבו אוכל מהארונות מטבח. לכן עכשיו אני חייבת לנקות טוב טוב הכל, כולל כמה גללים שמצאתי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה