רק אני חווה משבר פסח???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל שנה בתקופה הזו אני חשה שהראש ובעיקר הגוף לא יכולים לשאת את הלחץ שפסח קרב ובא.
12 תגובות
עמוד 1
  • לא
    גם אני כמוך
    עד שאסתער על הבית בלית ברירה

חצי מהניקיון שעושים זה כי יש חמץ אלא מגידרה אותו כניקיון אביב-סתם ניקיון כללי
    וזה הקטע המלחיץ
    אותי בכל אופן

• אני לוקחת את פסח כהזדמנות לזרוק הרבה, להעיף דברים שלא הכרחיים בבית..
    זה מלחיץ. אבל אני לא משתוללת..
    לא מנקה מקומות הזויים.
    מנקה מקומות שאני לא מגיעה אליהם, מזיזה דברים שמהלך השנה לא ממש זזים..
    ומתמקדת במטבח!
    לא צריך להשתולל!!!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אני עברתי דירה בתחילת שנה כך שאין כ"כ מה לנקות, חוץ מהמטבח כמובן והסלון
    שבעלי דואג להרבה חמץ שם
  • אני אוהבת את פסח רק בתיאוריה, ממש אין לי כח לניקיונות, אבל זו באמת הזדמנות להפטר מהמון דברים שלא צריך אז אני משתדלת להגיע עם גישה חיובית(:

האמת שחשבנו הפסח הזה לצאת לחופשה עם הילדים.
    מה התוכניות שלכן?

אדוה
  • אמא שלי היתה עושה את זה כשהיינו ילדים! נקיון מטורף של כל הבית, החל מחודש לפני החג, גם בשבוע חופש מביה״ס שלפני פסח היינו מנקים במקום להיות בחוץ עם החברים...
    השאיר טעם רע מפסח, אני לא טורחת אצלי לעשות כזה בלאגן של נקיונות...
    נקיון אביב כן אבל לא בלחץ

• אף פעם לא הבנתי את ההסיטריה סביב הניקיון
    הרי פסח זה הרבה מעבר לזה...

רק להזכירך שאנו חוגגים את היציאה מעבדות לחירות
    ומה שאת עושה זה בהחלט עבדות!!!
  • יש המון מה לנקות ואם חושבים על ההורים שלנו שבאמת היו עוברים מדף מדף וזורקים, מנקים, עושים זה כבר לא ככה.
    הרעיון של לצאת לחופשה עם הילדים בפסח זה אולי הפתרון הכי שפוי... עכשיו חברה עידכנה שהיא לוקחת את הקטנים, את בעלה והם נוסעים להתארח בצפון והשיגו מקום במלון פסטורל כדי להרגע ולנוח. זה אולי הדבר הכי שפוי בכל ההכנות האלה לפסח
  • האמת ממש לפני הלידה אמא שלי באה ועשינו יחד הכל משקופים דלתות חלונות תריסים וכו וכו ואבא שלי צבע עם אבי את כל הדירה.. אז ככה שהפסח אני רגועה..

בגדול אני גם לא נלחצת מעצם הניקיון( אז יהיה חמץ בבית... אני אחיה עם זה בשלום) .. אוהבת את ההזדמנות לצבוע את הבית, להחליף ץמונות ולחדש.. אני מנקה כמו כל נקיון טוב מעבירה חמץ לארון סגור

שהייתי קטנה אבא שלי היה מחביא עיגולי עיתון( חמץ) והיינו עוברים עם נר ומחפשים זה היה משחק משעשע...

• ממש לא.

אני מה זה בשנטי שלי
    פייס: ortal_hori

• jeff - צודקת
  • המשבר היחיד שאני חווה
    זה שאני נזכרת בתור ילדה קטנה איך השיער שלי עלה באש כשחיפשתי חמץ עם נר!

• אני עם ג'ף- צאו לחירות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה