כאב גרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כאב גרון כבר שלושה ימים שלא עובר. האם זה מסוכן לעובר? אני מפחדת ללכת לרופאה שלי כי אני צריכה להמתין בין שעתיים לשלוש עד שהיא מקבלת אותי. ואני מפחדת להידבק מאנשים בכל מיני דברים אחרים. אני שותה תה עם לימון ותה עם נענע וקמומיל. למרות שקראתי שאסור לשתו בהריון נענע אני לא מבינה למה? אני דווקא שותה כל יום נענע.

גל
4 תגובות
עמוד 1

• שלום גל!
    קודם כל תרגעי..... את נורא לחוצה ואין צורך.
    למה את צריכה להמתין 2-3 שעות לרופאת משפחה? נשמע לא סביר.
    גם אם לא תראי רופא לא סוף העולם, אבל כדאי. בהריון עדיף לא להזניח כלום.

נענע עלולה לגרום להתכווצויות ובנוסף זה גם מייבש, ואת צריכה הרבה נוזלים כדי שהדם שלך יעביר חמצן ונוטריינטים לעובר ביעילות. פעם בכמה ימים מילא, אבל לא כל יום ולא הרבה.
    חוץ מזה, נענע לא עוזר לכאב גרון. הסבתות ממליצות על לימון ודבש, אם כבר.

המשך הריון תקין, ושיהיה ברוגע ובקלות.

• תה עם ג'ינג'ר ודבש מאוד מאוד עוזר
    ג'ינג'ר זו תרופת פלא

תרגישי טוב
  • אם יש לך דלקת חריפה עם מוגלה את חייבת רופא כדי לקבל אנטיביאוטיקה. לכי לרופא!!!
    לי לפני שבוע היתה דלקת גרון חריפה רופא נתן לי אנטיביאוטיקה. אם גרון רק אדום אז תרופות סבתא שתיפת פה עם מי מלח או עם סודה תה עם לימון ודבש מרק עוף צח.
    תרגישי טוב!!
    ]
  • תרגישי טוב

נתנו לך אחלה רעיונות ופתרונות .
    העיקר לא להיות לחוצה .

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה