שאלה לגבי בישולים לשבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לי לכל אלו שמשתתפות מדי שבוע בשירשור של האוכל לשבת ורושמות מלא דברים טובים:
    כמה אוכל?
14 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו אוכלים בד"כ ארוחה אחת עם המשפחה הגדולה (לא אנחנו מכינים) וארוחה שנייה שניצל ופתיתים או נקניקיות עם פסטה או משהו כזה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • גם אני לא מהבשלניות, למרות שמאוד הייתי רוצה לאהוב את זה...
    אני פשוט לא אוהבת להיות במטבח, מרגישה בעונש.
    אבל בהחלט יוצא לי שבתות שבהן אני מכינה הרבה, בעיקר כשיש אורחים.
    בשבילי זה רק כשאין ברירה ורק כי חייבים, זה לא בגלל שכיף.
  • מצחיקה ..
    גם אצלנו אין כ"כ הרבה בישולים, למרות שהילדים שלי די טוחנים...

אינ מכינה לערב מנה בשרית, תוספת שבד"כ זה אורז ירק כלשהו ותמיד סלט כרוב.
    לפעמים אני מכינה שניצלים וקציצות ומקפיאה את מה שנשאר
    דווקא אני אוהבת לבשל אבל פה מאוד צנועים.. בסוף אני סתם זורקת אוכל...

ובכלל אין לי זמן להמון בישולים ..

[
  • אנחנו כל שישי בצד אחר פעם ההורים שלי ופעם שלו... אין לי בעיות כאלה
  • את מה שנשאר מערב שבת אני והילדים אוכלים בשבוע שלאחר מכן. רק את שאריות הדג משבת בצהריים אני זורקת, כי אני לא מחממת דג פעמיים (כלומר אחרי שהוא עבר בישול קירור וחימום). אני מכינה רק תוספת מבושלת אחת - אורז, לפעמים יוצא לי לזרוק מזה שאריות, כי אף אחד לא אוכל את מה שנשאר חוץ ממני. כנ"ל סלטים שאוכלים כתוספת ללחם - רק אני אוכלת במשך השבוע. וזהו. לא מכינה יותר מידי.
  • סיוון לא חבל לכם כל שישי אצל הורים אחרים? יש משהו קסום בשישי בערב רק המשפחה. זה זמן משפחה מדהים בעייני. הרבה יותר מאשר בשבת עצמה. ועוד יותר בחורף כששבת מוקדם ויש ערב ארוך.

אני לא מבשלת הרבה. אני אוהבת להכין למשל סוג בשר לארוחת ערב וסוג בשר לבוקר כדי שיהיה מגוון ולא נאכל אותו דבר אבל לא נראה לי שאני מגזימה בבישולים. למשל השבת לערב עשיתי רק סלמון ובעלי הכין אורז וכמובן סלטים איזה שניים מנה אחרונה וזהו.
    לבוקר קציצות - עשיתי 2 סוגים אבל באותה מידה אפשר היה להכין את כל הקילו אותו סוג... אורז שנשאר סלטים וזהו... זה הרבה?

• לי לא יוצא להישאר הרבה בבית
    אנחנו דווקא אוהבים להתארח . אני כל השבוע מבלה לבד עם הילדים ונעים לי בסופ"ש לראות את המשפחה שלא פגשנו כל השבוע (ולפעמים גם כל השבועיים)
    כשאני נשארת בבית לפעמים אני מחפפת (מכינה פיצה או עוף בתור משהו קליל..)
    ולפעמים יש לי חשק להשקיע את "כל החבילה"
    אני אוהבת שיש לי אוכל בבית , אין לי בעיה לאכול גם יומיים אחרי את השאריות .
    אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות אבל כשיש כמה ילדים שמנדנדים ברקע זב כבר פחות מהנה
  • גם לנו אין את הבעיות האלו כי אנחנו קבוע אצל חמי וחמתי בשישי וגם בשבת . צהריים וערב...אז אני לא צריכה לבשל וטוב שכך...לא משתגעת על זה
    גם אני תהיתי תמיד בדיוק כמוך ולא היה לי נעים לשאול
    היה נדמה לי שזה קטע כזה של הדתיים...
    גם אם הייתי מכינה משהו לשבת רק לנו זה באמת מנה בשרית אחת ותוספת וסלט של ירק חם. זהו.

• אצלי כמו אצל גלי
  • היום הכנתי מלא אוכל וכולם נרדמו , אני אוכל עד שאקיא
  • גלי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גלי
  • שולי היקרה, רוב הבנות שמכינות לגדוד מכינות עבור שבת שלמה כי הן לא מבשלות בשבת....
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה