היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוווששששששששששששששששייייייי מזל טוב אני זוכרת אותך איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
מזל טוב איזה מרגש שיהיה היריון קל תקין ומשעמם! הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
בשעה טובה ומוצלחת נעים מאוד
אני אישית מכורה כבדה כאן ומאוהבת בבנות
יוו. אם יש משהו שמרגש אותי ויכול לגרום לי לבכות זו אישה שנפקדת אחרי תקופה ארוכה. אני כלכך מאושרת בשבילך!!!! שבע"ה תעברי תשעה חודשים מלאים עגולים יפים ובריאים ולידה קלה וחוויתית והכי חשוב ידיים מלאות!!
ברור שאת ברוכה כאן בפורום
איזו הודעה משמחת ומרגשת
אהובתי בפעם השלישית - מזל טוב!!!!!!!!! אני נורא מתרגשת בשבילך ברוכה הבאה אלינו
ממש ריגשת אותי! שיהיה בשעה טובה, הריון קל ותקין וידיים מלאות!!!
ברוכה הבאה, שיהיה בשעה טובה! שימשיך קל ותקין ב״ה
אותך אני בחיים לא ישכח!!! זוכרת את ההפלה האחרונה שלך כל כך שמחה בשבילך מאחלת לך הריון קל ותקין המון מזל טוב [/center]
ענבל עשית לי צמרמורת!!!
אני גם זוכרת אותךךךךך מזל טוב !!!!
נשמה התגעגעתי!!!
ברוכה הבאה... המון הצלחה והמשך הריון קל ותקין
איזה מרגששששש פייס: ortal_hori
בשעה טובה! שיהיה הריון קל ארוך ותקין. גם אני עברתי טיפולי פוריות ואחרי 5 שנים נקלטנו ונולדה שילי המקסימה.