ממתקים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם יש ממתקים או שתיה מתוקה שאתם לא מסכימות לילדים? וכמובן גם בעצמכן לא נוגעות. איך תתנהלו אם ילדים אחרים יאכלו את הממתק הזה ליד ילדכם? תרשו חד פעמי?
    אני אסביר.
    אצל סבתא שלי בכל ערב שבת יש שקית מלאה שטיחים סוכריות גומי נחשים וכל שאר הגיפה הזה.
    אני אישית נגד זה מאד. לא אשקר. זה טעים בטרוף אני חולהעל זה. אבל לא נוגעת כי אני מודעת.לכמה זה מזיק.
    אני גם לא רוצה שהבת שלי תאכל מזה כשתגדל.
    אבל כשכל הנכדים אוכלים היא לא? אין לי בעיה לתת לה דברים טובים אחרים שוקולדעם חטיפים שבשבת תתפנק לה. אבל ספציפית נגד הגומי אני ממש נגד. השאלה אם זה ממש קריטי שילד רואה ילדים אחרים אוכלים משהו ולו לא מרשים. זה לא יכול לימור איזה חסך אצל הילד? או שלהפך זה הקניית גבןלות. שוב כמובן אני אתן לה דברים טובים אחרים היא לא תשב ותסתכל איך כולם אוכלים.

איך הייתן מתנהלות? לא רק השאלה על גומי כל אחת יש לה משהו שהיא לא רוצה שהילדים יגעו בו.
4 תגובות
עמוד 1

• אני נגד להיות "נגד".

• קרן

• תודה רבה בנות
  • אני מנסה למנוע ממנה דברים שאני יודעת שממש מזיקים או שהיא עדיין לא יכולה לאכול .. כמו ממתקי גומי או שתייה מוגזת ( למרות שבגיל מסוויים ברור לי שתתנסה)

אבל אני כן בעד לחשוף אותה לכל מיני מאכלים - שכוללים גם שוקולד או צבעי מאכל - אני פשוט לא נגד ... כי אני אוכלת בעצמי וזה טעים לי ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה