גם לכן יש תחושה שמשהו כאן לא בסדר???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני מתכוונת לעובדה שגני ילדים שמיועשים לילדים מגילאי 3-6 הם:
    ללא מנוחת צהריים
    ואוכלים צהריים בגן רק בשעה 14:00 ואפילו אחרי

זה לא בסדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילדים שלי כל היום עייפים ורעבים, ובטח לא רק שלי
    פלא שכל ילד שלישי בישראל מאובחן עם בעיות של קשב וריכוז?? אנחנו עושים להם את זה!
    אני חושבת שזה ממש לא מותאם לילדים - ויאללא צריך לעשות משהו לפני שיהיה מאוחר

רק שתדעו שאצלנו יש ת**** בגן, והגננת של יותם לא מרשה להביא אוכל מהבית.
    בימים האחרונים אני מביאה ליותם בתוך שקית סנדביץ מנייר (שהיא אטומה) אוכל ואנחנו מחביאים לו את זה במגירה - והוא יודע שאם הוא רעב הוא יכול לקחת משם..
    אני שמה לו ביסקוויטים או דגדג או משהו כזה
    ממש עלוב!!!! ועצוב!! ומרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [
14 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו כשהילדים מגיעים בבוקר יש להם "פת שחרית".. שזה עוגייה או משהו.
    יש את הכריך שהם אוכלים, ואם רוצים הם יכולים לאכול גם שניים!
    ויש להם טעימה..
    שזה פרי או משהו מזונות (בסקוויט או עוגייה)
    לפי דעתי זה מספיק.
    אצלי הם בכלל בצהרון, ולרוב ב- 14:00 מיד אחרי שההורים מסיימים לקחת את הילדים, מחלקים להם ארוחת צהריים..

זו קצת הגזמה להגיד שזה גורם בעיות קשה וריכוז.. אני מניחה שאת יודעת את זה.
    אולי כדאי לברר איך זה הולך בגן שלכם, ולבקש שתהיה טעימה יותר רצינית או משהו.
    את לא צריכה -להחביא- בסקוויט במגירה..!
    או לדאוג לזה שארוחת צהריים תהיה מוכנה כבר ערב לפני, כדי שלא יעבור הרבה זמן באמת עד שמתיישבים..
    היו מלא מלחמות על זה בתחילת שנה, על כל האופק חדש או איך שלא ייקראו לזה.
    וכנראה שלא הלך..
    אני לא חושבת שזה כזה נורא כמו שעושים את זה..
    כולה חצי שעה שיש הורים שהיא עוזרת להם מאוד!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • יונתן נכנס לגן עיריה רק השנה, אבל בימים שיש לו קלינאית תקשורת אני לוקחת אותו ב13:30 והאמת לרוב הוא לא כל כך רעב. הרבה פעמים הוא אוכל רק ב15:00.
    אני יודעת שבגן של יונתן נותנים להם פירות ב12:00 אז כנראה בגלל זה הוא פחות רעב.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אצלנו מאד דומה למה שפיתוש כתבה. בבוקר אני תמיד דואגת שיצא מהבית אחרי שאכל משהו - שוקו עם עוגיה או דגנים או משהו. אח,כ סביב 10 הם אוכלים סנדויץ' ובסביבות 1 יש להם טעימה. בהתחלה הייתי שמה לו המון אוכל לארוחת עשר ואז הוא לא היה אוכל צהריים עד שעליתי על זה שהוא פשוט שבע כי אוכל המון בבוקר (ואגב היה מסיים הכל). התחלתי לשים לו קצת פחות והוא לא אומר שרעב או משהו ואז אוכל צהריים כשמגיע הביתה ב2. וגם זה לא תמיד. לפעמים הוא אוכל ב3 ולפעמים גם אח"כ.

• באמת היו על זה הרבה דיונים משני הכיוונים, גם של ההורים וגם של הגננות שצריכות להתמודד עם ילדים בני פחות מ- 3 שבסביבות 12 מתחילים להירדם...

בעיקרון את צודקת ש- 14 זה מאוחר! גם אני חושבת כך, במיוחד אם מסתכלים על כל עובדי ההיי-טק שכבר ב- 12 הולכים לאכול. אז למה ילדים צריכים לאכול רק ב- 14

אצלי בגן אוכלים ארוחת בוקר בשעה 10, ואני מיידעת את ההורים כך שרובם נותנים לילד משהו קטן לפני שמגיעים לגן (גם הילדים שלי אוכלים בבית ארוחת בוקר קטנה) ובסביבות 12-12 וחצי טעימה שהיא בדר"כ פרי ו/או כריך, כל ילד תלוי כמה הוא רעב ומה הוא אוהב.

אני משתדלת שהטעימה לא תהיה קרובה מדי לארוחת צהריים כדי שלא יהיו שבעים מדי.

אני לא מרשה להיכנס עם אוכל לגן! והיום היה מקרה בגן של רום אופיר שבדיוק מסביר למה לא. היא נכנסה לגן והחברה הכי טובה שלה החזיקה שקית עם 5 עוגיות וקצת דובונים ושאלה את רום מה היא רוצה. עניתי שאני לא מרשה לפני ארוחת הבוקר ושהיא תוכל לחלק, אם הגננת תסכים, אחרי. והיא חילקה לחברה אחרת ושאר הילדים עומדים ומסתכלים עליהן
  • מהניסיון שלי, לא לכל הילדים זה מפריע.
    יש אצלי 4 ילדים שמגיעים מהגן ב14:00 ואוכלים בד"כ רק ב14:30 כי מעדיפים לשחק קודם. (שנה שעברה הייתה לי קבוצה שונה ועדיין רצו לאכול רק ב 14ף30)

לא נשמע לי הגיוני שילד ישאר רעב ואסור להביא אוכל. הגיוני להגביל את זה לאוכל ולא לשטויות אבל לא להרשות כלום?
    הרי אם הילד באמת רעב הוא יאכל גם ירק/פרי/כריך, הוא לא צריך את החטיף וכו'...
    ואם יש ילדים שמקנאים אז שיביאו גם. אין מה לעשות תמיד יהיה את המשהו שאין לילד מסוים והוא יקנא, גם אם זה משחק או בגד או נעל. ילד צריך ללמוד להתמודד גם עם זה

• לי יש בעיתיות עם הסיפור של אופק חדש
    ילד רעב לא צריך לאכול כריך !!!!
    ילד רעב צריך לאכול מנה מזינה של חלבון , פחממה וירק .
    כשהבנים שלי בבית אנחנו בד"כ אוכלים משהו קטן בבוקר (אצלנו גם קמים נורא מוקדם) וב-12 אני כבר מגישה להם א. צהריים והם אוכלים בד"כ בתאבון רב ...55555

• אמא ויותר - יש הזנה בגן ולכן אני לא מרשה להביא כי אין שום סיבה להביא משהו מהבית, יש לי הכל!! בגן. הכוונה שלי היתה ל"שקיות הפתעה" הממש לא מזינות שהם מגיעים איתן בבוקר... ואותן הם יכולים לאכול בבוקר בבית או בדרך לגן. אין שום סיבה להיכנס עם זה לגן ולגרות את שאר הילדים. לא כ"כ אהבתי את התגובה שאם יש ילדים שמקנאים אז שגם יביאו... ואם אין באפשרותם? ואם ההורים שלהם לא מרשים להם לאכול שטויות על הבוקר (כמוני)?

גלי - בקריאה ראשונית ראיתי "לי יש בעייתיות עם הסיפור של אופק דין"
  • אופק דין-
    אמרתי שאם ילד מקנא בכריך פרי או ירק אז שיביא גם, אם הוא מקנא בדברים האלו סימן שהוא רעב ואז יש צורך שיביא אוכל, תקראי ותראי לפני שאת "לא אוהבת" כתבתי במפורש שהגיוני לא להרשות להביא שטויות

• בכל מקרה הכוונה שלי היתה לשטויות....

פעם אחת בלבד נתקלתי בילד שהביא בבוקר תפוח

ושוב, אין סיבה להביא כי יש לי בגן הכל!! זאת המטרה של הזנה משותפת
  • תמר
  • לנו בכלל אין הזנה בגן, אז זה בכלל גרוע...

אנחנו צריכים לדאוג לכריך ולפרי...

כל בוקר רעי מבקש פסטרמה
    וביום שאכין לו כריך עם חביתה או גבינה וכו הוא פשוט לא יאכל...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו הם ממש לא רעבים
    פייס: ortal_hori

• שיר
  • תמר,בבית הוא אוכל פסטרמה...

הוא פשוט ילד לא אכלן... בכלל

ארוחת בוקר הם אוכלים ב11.00 בערך...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה