שיחה עם המנהל הישיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הייתה לי שיחה ודיברנו.

הוא התעניין בי מאחר והוא מנהל חדש ולא יצא לנו להכיר ואז אמרתי לו שאני גם צריכה לדבר איתו.

הסברתי לו שההתנהלות במחלקה שלנו לא מתאימה לי ושאני כבר 7 שנים עובדת עם המנהל שלי (קצין בטיחות בתעבורה) ושהכל היה טוב ושכל הזמן היה מחמיא לי ואומר שהוא לא יודע מה היה עושה בלעדיי
    ופתאום שאני חוזרת מחופשת לידה אני כבר לא טובה והוא בלי בושה נתן את המקום שלי למחליפה שלי בלי הודעה מוקדמת ובלי לעשות את זה לאט ועוד שאמר שזה בגלל המגבלה שלי.
    אמרתי שגם שהם הציבו אותי ואת המחליפה שלי במצב מאוד לא נעים והוא אמר שהוא יודע ושבהחלט אי אפשר 2 פקידות לקצין בטיחות בתעבורה. ידעו שאני צריכה לחזור. היו צריכים לדאוג לי למקום חדש. הוא הודה שהם עשו טעות פה כבר.

כעסתי מאוד והוא אמר שאין מקום קבוע לתת לי ומה יקרה במידה ולא יהיה מקום לתת לי לשבת בו. אז אמרתי לו שאם זה ככה שידבר כבר עכשיו ולא ישחק איתי משחקים. הוא התחיל לגמגם

7 תגובות
עמוד 1
  • שלינקה אני פשוט בשוק!
    איזו חוצפה אמא!!!
    אני הייתי תובעת להם תצורה על הרעת תנאים
    ולא נחה עד שלא אקבל פיצויים כהוגן
    רק על עוגמת הנפש הזאת

• אהובתי
    קודם כל המון

• חיכיתי לשמוע ממך!!! ולא, לא הודעה זאת. זו פשוט חוצפה שלא תיאמן!!!

אבא שלי עורך דין - אם את צריכה אני יכולה להעביר לך את הפרטים בפייס או במייל.

מחבקת המון המון - תחבקי גם את נועם.

שימות אמן כלבים נבלות
    פייס: ortal_hori

• אני חושבת שזה הפסד שלהם ורק שלהם
    כל הכבוד שדיברת איתו על זה ויש לך את כל הזכויות שבעולם
    אסור להם מבחינה חוקית לתת לך להרגיש ככה
    תיהיי חזקה ותשמרי על הביטחון שלך ששום דבר לא יערער אותך
    [/center]

• איזה מעצבן לשמוע.

אגב,
    אם את רצינית בנוגע לתביעה (ואני ממש מקווה שאת שוקלת את זה)
    את יכולה לפנות לארגונים שנותנים תמיכה משפטית לאנשים עם מוגבלויות.
    יש המון ארגונים כאלה,
    וזו עילה מצוינת לתביעה שאפשר ללכת עם זה לבג"ץ.
  • שלי, לא הגבתי להודעה הקודמת כי היינו באילת...
    את רוצה ליצור שר עם בעלי (עובד במשרד התמ"ת) שהוא ייתן לך ייעוץ מה את יכולה לעשות במצב כזה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה